PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36247
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Paulina

użytkownik usunięty

czyli dziewczyna myśląca "facet mnie nie chce bo jestem dla niego za młoda ? okey,więc roz**** mu życie !"
Szkoda Olafa,akurat on trafił na taką małą mendę

Nie mogę patrzeć na tę dziewczynę, strasznie mnie irytuje - ale może tak dobrze odgrywa swoja role;)

ocenił(a) serial na 5
Hermioneczka

Mam tak samo , nie mogę na nią patrzeć, wstrętna intrygantka , a taka była fajna , jak jej zależało na tej szkole, wydawała się bardzo rozsądna.

nathalie34

Jakoś nigdy nie wyglądała na rozsądną, ale na tępą i powaloną :P

ocenił(a) serial na 5
adamo001

Jak się pojawiła u Hofferów , bardzo jej zależało by dostać się do szkoły fryzjerskiej , była fajna .
Teraz obłąkana pannica , żal Olafa.

nathalie34

Ja też uważam, że na początku była fajna ;) Myślałam, że dłużej pociągną wątek przykładnej, grzecznej uczennicy, a tu niemalże od razu taka przemiana..

ocenił(a) serial na 5
malami132

Dokładnie , to trochę nierealne aby tak zmienić się z dnia na dzień.
W sumie może mu bardzo zaszkodzić , oby tak nie było , ona jest niepełnoletnia,oby się opamiętała.

nathalie34

Wiadomo już, że wyjdzie, że ściemnia, bo Honorata znajdzie te jej zapiski w których się rozpływała nad nim.

ocenił(a) serial na 5
adamo001

Wydawało mi się że ona to usunęła z komputera ???

nathalie34

Usunęła chyba tylko pare linijek. Zresztą zwykle tak się dzieje w tych wszystkich serialach, że "dobro zwycięża" ;)) więc to było do przewidzenia, że sprawa się w końcu rypnie.

ocenił(a) serial na 5
malami132

:-) No to super . Niech zwycięża !,Mąż Elżbiety też odpowie za fałszerstwa , jakieś lipowe konta miał za granicą , były księgowy będzie zeznawać .
Żeby tak wrobić kogoś i to jeszcze żonę jak się ją kochało , obrzydliwe .Rozumiem że go zostawiła , ale żeby aż być tak podłym do cna ...

nathalie34

No cóż, akurat ten typ mnie przeraża. Najgorsze, że te Elżbiete wpierdzielili do Przyjaciółek :/

ocenił(a) serial na 5
adamo001

Zauważyłam :(

adamo001

Może to nie jest dokładnie ona, w końcu ma siostrę bliźniaczkę :P

ocenił(a) serial na 5
malami132

Troszkę się róznią , oglądałam z nimi film , zapomniałam tytułu, Zostały podmienione .

nathalie34

"Oszukane" :) Tak, troszkę się różnią, ale jak występują oddzielnie, to nigdy nie wiem która jest która:)

ocenił(a) serial na 5
malami132

Oszukane , racja :-)
Dziękuję za polecenie filmu " Rewers "

nathalie34

:-) coś czuję, że przypadnie Ci do gustu, ale sama zobaczysz czy rzeczywiście ;)

nathalie34

Szczerze mówiąc mi się ten wątek podoba. Jasne, że gościu jest podły, ale przynajmniej coś się dzieje ;)

użytkownik usunięty
Hermioneczka

a ja sie nie moge napatrzec na nia :D Jest cholernie przepiękna :) oczy ma takie o jakich ja zawsze marzyłam :D

Bardzo ładna, ale chodzi o role i sposób grania;)

użytkownik usunięty
Hermioneczka

Ona gra właśnie świentnie :) taką psychiczną troche nastolatke D:

Nikt nie mówi, że gra źle;) Tylko, że ta postać jest irytująca;)

Bosz weźcie te dziewoje, aktoreczka taka, że normalnie masakra.

ocenił(a) serial na 5
adamo001

Wreszcie się przyznała !!! Oby jej więcej nie oglądać , niezłgo galimatiasu narobiła , kłamczucha jedna !!

nathalie34

Zapowiedź była piękna - Marta się na nią drze "co Ty masz w głowie dziewczyno?!" a ja: "SIANO! SIANO KU..." :D

ocenił(a) serial na 5
adamo001

Tatuś ją zabrał do tej wsi , a takie miała marzenia , tak to jest jak nie ma się nic w głowie.

nathalie34

No pacz i jeszcze Roman się oburzył. Zamiast dziewoje palnąć w krzywy łeb to jeszcze jej broni.

ocenił(a) serial na 5
adamo001

No bronił , co jest dla mnie dziwne , pewnie bał się reakcji tatusia , który był chyba porywczy .
Żal mi Romana i Honoraty , cały dom przed nią otworzyli , troszczyli się o nią , a ona okazała się taka niewdzięczna .

użytkownik usunięty

Marta jesteś moją bohaterką !
W końcu ktoś pojechał tą gówniarę

I przy okazji wyszło to naturalnie, ale ta dziewczyna jako "aktorka" jest spalona.