PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

To jest Honorata. Dla przyjaciół Horcia.
Hanej.

Padłam :D

vanilla_sky85

Honoratka jest kobitka z jajem ;D
W ogóle ona i Roman to chyba moja ulubiona para na wspólnej, najlepsze jaja z nimi są :D wcześniej studia Romana, teraz z tym transem... Kiedyś wcześniej z tym stylistą, co przerobili Romana zdjęcie i "zapuścili" mu włosy haha

Dobre też były te gadki przy stole, o przeszczepach, kurczaku itp. :D

tweety77

Fakt, Hanej jest niezła :D
A i Roman przy niej nieco odżył.

ocenił(a) serial na 8
tweety77

Dla mnie Roman i Honorata stanowią świetną parę. Przede wszystkim dostarczają nam wiele komizmu ;)
Mimo wszystko te postacie wydają się jak najbardziej wiarygodne i realistyczne. Nie są ułożeni pod linijkę. Popełniają gafy na każdym kroku, nawet w wymowie (w przypadku Honoraty). Fajnie się to ogląda, bo jest to efekt zamierzony.

Hubert_filmweb

Dokładnie tak jak napisałeś. Są wiarygodni, ich postaci są lekkie i może nieco przerysowane, ale nigdy tak aby zmęczyć widza. Poza tym aktorka grająca Honoratę jest naprawdę świetna w tej roli, podziwiam jej warsztat :)

vanilla_sky85

Honorata to świetna babka, jest uroczo roztargniona i taka... no inna :D Fajną tworzą parę z Romanem, przynajmniej jest wesoło. A on faktycznie odżył przy niej, jego poprzedni związek z Ewą był niewypałem i nigdy nie potrafiłam zrozumieć scenarzystów,dlaczego ich ze sobą połączyli.

almost_happy

Najlepszy był początek tego związku... Jak się obudzili razem w łóżku, bodajże po jakimś weselu :D