Jak można robić remont nie wybierając chociaż przedmiotów w półkach? Nie wiem czy dobrze widziałem jakieś zioła koło lodówki... zero jakichś folii żeby sie nie sypało czy coś, jeszcze cały pomysł szybkiego remontu we dwóch...
No wreszcie jakiś remont... Bo inne mieszkania wołają o pomstę do nieba.U Ewki, Romana, Ziębów to się chyba nic nie zmieniło od początku serialu. Serial oglądam sporadycznie ale czy Martusia mieszka w mieszkaniu po Igorze? Wielka pani dziennikarka itd a tu mieszkanie jak za komuny. Chyba jedynym ładnym domem/mieszkaniem w tym serialu był były dom izy i jeszcze to mieszkanie kiedy Marta mieszkała z byłym mężem. Reszta to porażka. Michał i Kinga też tacy zarobieni zawsze byli, Michał niegdyś współwłaściciel firmy budowlanej, Kinga tez na stanowisku a ich mieszkanie to kuchnia, salon i jakiś pokoik za szklanymi drzwiami
Czekałam, aż ktoś wspomni o Marcie i jej... norze... Dostała mieszkanie od TVN-u, ale nie chciała w nim mieszkać, bo woli w tej komunistycznej norze. No dobra, może nie jest to jej mieszkanie, tylko Igora, więc remontu nie może zrobić, bo jej się tak podoba, ale na litość boską, kto (mając gust i kasę) nie urządziłby go jakoś po ludzku? Już moja stancja studencka miała w sobie więcej charakteru.
Ten serial to dno dna, a takie mieszkania to nawet w najbiedniejszych dzielnicach mojego miasta ciężko by było znaleźć. Jeszcze Ziembów bym zrozumiał ale Marta wielka i rozchwytywana dziennikarka mieszka w takim dziadostwie?
No jakby nie było za wiele tapet na rynku czy farb czy materiałów, a chyba twórcy czerpią takie same tapety co Ci z MjM, bo Tomek w MjM miał wcześniej taką tapetę :D może recykling :)
Tam już remonty nie są potrzebne, raczej trumna i miejsce na cmentarzu dla Zięby(zapomniałem imienia).
Jezu, on nie będzie żył, poczytaj sobie to się dowiesz. Maria Zięba odkryje prawdę poprzez fusy na dnie filiżanki i zacznie szantażować Włodka który zwrócił bilet na Capri a ona jednak chce jechać bo wie że to ostatnie chwile jej męża.
Douczyć się trochę, przepraszam za spojler ale nie mogłem patrzeć na takie chamstwo.