PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36247
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Jak dla mnie to już jest przesada. Kolejne kłopoty Romka? Co tym razem? Burdel w wynajmowanym domu? Ten serial osiąga granice absurdu.

malami132

Też czuję, że to będzie burdel. Fakt, za dużo wątków z nim się przewija.

Regray

Nie przeszkadza mi to, że jest z nim dużo wątków, tylko ich absurd. No ile można robić na siłę pseudo komediowych historii, które są momentami tak absurdalne, że aż przykro patrzeć..

ocenił(a) serial na 4
malami132

Mnie ten wątek się średnio podoba

malami132

granice absurdu to już dawno osiągnęła 'pierwsza miłość'. a w takim długim serialu wiadomo, że nie każdy wątek każdemu przypadnie do gustu.

alex_150

Ale to jest forum o Na wspólnej, a serialu Pierwsza miłość nawet nie oglądam.
Zawsze lubiłam ten serial i sama się dziwiłam czemu ludzie krytykują każdy rozpoczęty wątek, ale to co się dzieje w tym sezonie, jest ewidentnym sygnałem na to, że twórcy się zwyczajnie wypalili i brak im pomysłów. Nie ma żadnych ciekawych wątków, niczego interesującego czy ważnego. Wolą ocierać się o śmieszność niż nieść mniejsze lub większe przesłanie. Jedynym wątkiem, który może się pod to podciągnąć jest problem adopcji przez ludzi z wirusem HIV. I uprzedzam odpowiedź na zasadzie "skoro się nie podoba, to po co oglądasz" - już nie oglądam, włączam z nudów lub jak mam czas a nie ma nic innego w telewizji.

malami132

No dzisiaj to już w ogóle przegięcie. Roman je wywala z domu, a ta jedna zaczyna go szantażować... No ja nie wiem co Ci scenarzyści biorą.

malami132

Ten wątek jest strasznie głupi. Jeszcze te naiwne zachowanie Romana to jest już w ogóle kosmos. Już sam wątek z tym wujkiem i nagrywaniem piosenki był chory, ale to...