4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36336
2,5 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Kto waszym zdaniem zwycięży? Widać, że Baśka w koncu zacznie się stawiać rozwydrzonemu dzieciakowi. Czemu on nie pozostanie dłużny i pojedzie jej tak, że może wreszcie przekona się jakiego gada wyhodowała na własnej piersi! Ten dzieciak nie ma szacunku do nikogo. Charakterek i owszem, ma po tatusiu, ale nie Andrzejku tylko po Wiktorze!
Mam nadzieje, że Baska nie wróci do życia kury domowej i wiecznie nieszczęśliwej, przez fanaberie gówniarza. Powinna być z Krzysztofem i ułożyć sobie życie, być szczęśliwą. Andrzejek mógł to ona też może. A dzieciaka wziąć na fraki i ustawić do pionu. On przejmuje w tym domu rolę dorosłego, a to jakaś kpina.

ocenił(a) serial na 4
TomorrowlanD1991

Wydaje mi się, że Smolny zacznie się wyżywać na młodym i w końcu ktoś to zauważy. Wtedy pewnie Baśka z nim zerwie i zajmie się wychowywaniem dziecka :/ ALE wcześniej zapewne Smolny dowie się, że Kuba nie jest synem Andrzeja i wypapla to smarkaczowi.

ocenił(a) serial na 5
robipati

No za wychowywanie dziecka to powinni się wziąć oboje z Andrzejem, bo przegapili pare ładnych lat jego życia, czego efektem jest poźniej taki cyrk.

ocenił(a) serial na 4
TomorrowlanD1991

Wydaje mi się, że podczas rozwodu rodziców, nawet najgrzeczniejszemu dziecku może odbić szajba.

robipati

Na miejscu Smolnego wynająłbym oprychów ,którzy by nauczyli gówniarza szacunku do starszych.

użytkownik usunięty
TomorrowlanD1991

Kubuś się przeżre, Smolny go utopi- taki koniec byłby najlepszy :).

TomorrowlanD1991

Smolny Vs. Kubuś- FIGHT !
HAHAHA no ja nie mogę! :D:D Dajcie już spokój Kubie, bo ten mały co go gra popadnie w jakąś depresje :D:D Ale tak czy siak ich wątek jest najlepszy, a ten mały całkiem nieźle gra rolę małego, wrednego egoisty :D:D

MsPrevail

A zauważyliście ile słodyczy pakuje do plecaka Kuba w 1869 odcinku? :D:D On serio może zejść z przeżarcia ;)

MsPrevail

Buahahah zejść z przeżarcia, najwyżej będzie większym klopsem :D

ocenił(a) serial na 9
MsPrevail

Padłam w tym momencie, zapas przynajmniej na miesiąc :D

MsPrevail

też się uśmiałam jak leciała ta scena looool wpakował jakieś chipsy chyba :D

ocenił(a) serial na 5
MsPrevail

No wątek jeden z ciekawszych od dawna w tym serialu. Wole te fighty niż rozmemłaną Zuze i jej Ulę :P

MsPrevail

dokladnie, calkiem nieźle mu idzie, bo szczerze mnie przekonuje to co robi, jest irytujący i taki własnie ma być w serialu hhe ,,,
a poza tym w końcu ma popisową role i główny wątek w serialu, wcześniej tylko pomykał kątami :D

TomorrowlanD1991

Dwa odcinki minęły odkąd Kubuś zwiał, a ani słowa o nim. Myślicie, że zażarł się na śmierć tymi słodyczami :D ?

TomorrowlanD1991

obstawiam, że Baśka będzie przepraszać Kube na klęczkach za to, że olała jego uczucia :D:D!!

TomorrowlanD1991

Wiecie co? Patrząc na inne polskie, serialowe dzieci to Kubuś radzi sobie całkiem nieźle. Weźmy na przykład takie przyje*y jak Ania z Barw Szczęścia, Ania z M jak Miłość, Pawełek z Klanu czy Antosia z NW. No koszmar! Młody się rozkręca, z odcinka na odcinek coraz lepiej ;)

TomorrowlanD1991

Jakby grubasa zlał to moment by schudł.