Kto waszym zdaniem zwycięży? Widać, że Baśka w koncu zacznie się stawiać rozwydrzonemu dzieciakowi. Czemu on nie pozostanie dłużny i pojedzie jej tak, że może wreszcie przekona się jakiego gada wyhodowała na własnej piersi! Ten dzieciak nie ma szacunku do nikogo. Charakterek i owszem, ma po tatusiu, ale nie Andrzejku tylko po Wiktorze!
Mam nadzieje, że Baska nie wróci do życia kury domowej i wiecznie nieszczęśliwej, przez fanaberie gówniarza. Powinna być z Krzysztofem i ułożyć sobie życie, być szczęśliwą. Andrzejek mógł to ona też może. A dzieciaka wziąć na fraki i ustawić do pionu. On przejmuje w tym domu rolę dorosłego, a to jakaś kpina.
Wydaje mi się, że Smolny zacznie się wyżywać na młodym i w końcu ktoś to zauważy. Wtedy pewnie Baśka z nim zerwie i zajmie się wychowywaniem dziecka :/ ALE wcześniej zapewne Smolny dowie się, że Kuba nie jest synem Andrzeja i wypapla to smarkaczowi.
No za wychowywanie dziecka to powinni się wziąć oboje z Andrzejem, bo przegapili pare ładnych lat jego życia, czego efektem jest poźniej taki cyrk.
Wydaje mi się, że podczas rozwodu rodziców, nawet najgrzeczniejszemu dziecku może odbić szajba.
Smolny Vs. Kubuś- FIGHT !
HAHAHA no ja nie mogę! :D:D Dajcie już spokój Kubie, bo ten mały co go gra popadnie w jakąś depresje :D:D Ale tak czy siak ich wątek jest najlepszy, a ten mały całkiem nieźle gra rolę małego, wrednego egoisty :D:D
A zauważyliście ile słodyczy pakuje do plecaka Kuba w 1869 odcinku? :D:D On serio może zejść z przeżarcia ;)
No wątek jeden z ciekawszych od dawna w tym serialu. Wole te fighty niż rozmemłaną Zuze i jej Ulę :P
dokladnie, calkiem nieźle mu idzie, bo szczerze mnie przekonuje to co robi, jest irytujący i taki własnie ma być w serialu hhe ,,,
a poza tym w końcu ma popisową role i główny wątek w serialu, wcześniej tylko pomykał kątami :D
Dwa odcinki minęły odkąd Kubuś zwiał, a ani słowa o nim. Myślicie, że zażarł się na śmierć tymi słodyczami :D ?
Wiecie co? Patrząc na inne polskie, serialowe dzieci to Kubuś radzi sobie całkiem nieźle. Weźmy na przykład takie przyje*y jak Ania z Barw Szczęścia, Ania z M jak Miłość, Pawełek z Klanu czy Antosia z NW. No koszmar! Młody się rozkręca, z odcinka na odcinek coraz lepiej ;)