Zastanawiające jest to, w jaki sposób udało się zebrać tak dobrą obsadę do serialu, który jest moim osobistym pretendentem do największej telewizyjnej szmiry roku? Wyprzedza nawet wielbioną tandetę p.t. "Na dobre i złe"...
Skąd mają tak dobrą obsadę? Na pewno dobrze wszystkim płacą. Gdyby mi też trochę zapłacili też bym zagrał w tym serialu.
Buhahaha:D:D:D Rozwaliles/as mnie tym komentarzem!!! Swieta prawda!! Przy tym "czyms" nawet Moda na sukces wypada blado:D
Polskim odpowiednikiem zlotych malin powinno byc zlote gowno i w kategorii najgorszy serial tv powinno wygrac NA WSPOLNEJ!!
Buhahhaha ale wy jestescie żałosni żal mi was jak jestescie tacy mądrzy to wyreżyserujcie lepszy serial od Na Wspolnej wtedy to by bylo dno wiec zamknijcie te swoje parszywe pyski i zamiast wypisywac takie głupoty popracujcie nad swoja inteligencja przyda wam sie to
P.S A wy zkad to niby wiecie jaki jest Na Wspolnej czyzbyscie zagladali codziennie do telewizora?????
Ja obejrzałem to coś raz z ciekawości i już mam swoje zdanie-poprostu ten serial to gówno do potęgi!!!
yyy sory jak obejrzales raz i nie wiecej to skad mozesz wiedziec o co tam chodzi i w ogole??jak bys ogladal od poczatku obojetnie jaki serial to by cie od razu wciągnal.mnie na przyklad to wciagnelo...