4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36336
2,5 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Serio?
Tyle się dzieje, a filmwebowcy chyba na wakacjach :)

vanilla_sky85

Przecież są zakładane nowe wątki i dodawane komentarze, w których poruszane są tematy obecne w wakacyjnych odcinkach ;)

malami132

Widzę tylko 3 :) Sądziłam, że będzie jeden zbiorczy. Ale dzięki.

ocenił(a) serial na 5
vanilla_sky85

Hello , witam Cię, ciekawi mnie jak rozwiąże się wątek Romana, coś tam czytałam , ale czy to będzie prawda to się zobaczy .

vanilla_sky85

Ja niestety nie jestem na wakacjach i śledzę w miarę na bieżąco :D Czekam na rozwinięcie wątku Olki i oczywiście na kolejne akcje w wykonaniu Smolucha. ;D Reszta średnio mnie interesuje, wątek Romana irytuje niesamowicie, a na Igora i księżniczkę Elżbietę już nie mogę patrzeć.

almost_happy

ahhaha teraz genialny tekst Smolnego:
Daniel wychodzi do Zimińskich zapytać o ich pierdołowatą Olke co z nią.
A Smolny: oby też jej nie znaleźli zalanej betonem czy jakoś tak :D

ocenił(a) serial na 4
adamo001

Smolny najlepszy! :D

robipati

Rozwaliło mnie, gdy Basia chciała dzień wolnego i zaczęła tłumaczyć dlaczego, a On "Basiu, spokojnie. Ja morduję tylko raz w miesiącu" :D:D:D:D

ocenił(a) serial na 4
vanilla_sky85

To i ja skomentuję :)

Plusy
+ Wątek Smolnego, jak zawsze zaje****y
+ Pokazują mało Marty
+ Wątek Sandry i Michaiła

Minusy
- Kinga i ten jej brzydal z pracy. Haft murowany. Ciekawa jestem, czy koleś naprawdę ją kocha, czy może każdej tak ściemnia.
- Igor i Elżbieta (bo przecież Ela brzmi zbyt plebejsko) - kobieta widzi, jakie "designerskie" meble w kolorze lila różu Igor ma w kuchni, ale nie wyciągnie z tego wniosków i nie pomyśli, że on nie zarabia kokosów (swoją drogą zarabia 5 tys., a to przecież mało nie jest).
- Olka. Bitch, please!
- Ula i jej kolejne fanaberie.
- Roman. O ja p*erdo*ę, ale słaby wątek.

Neutralne
Kasia ma już 18 lat??? Myślałam, że ona chodzi do gimnazjum...

Więcej wątków nie pamiętam :P

robipati

Ja do minusów dodam jeszcze Maryśkę i Włodka oraz tajemniczą przyjaciółkę.

ocenił(a) serial na 4
adamo001

Jaką przyjaciółkę?

robipati

Ten wątek ma się dopiero pojawić - prawdopodobnie kolejny z serii "zapchajdziura". ;)

almost_happy

No pojawi sie już wkrótce, ale na pewno będzie to kolejny z irytujących wątków.

ocenił(a) serial na 4
adamo001

O matko... wątków Marysi i Włodka też nie znoszę :/

robipati

Ja również. Marysia jest wyjątkowo drażniącą postacią. Co ciekawe wydaje mi się, że pani Bożena Dykiel wcale nie musi aż tak bardzo grać i że w prywatnym życiu również jest chodzącą wikipedią na podwyższonym tonie.

vanilla_sky85

Jest dokładnie tak jak mówisz. Dała już niejednokrotnie popis w programie "świat się kręci", gdzie próbowała przejąć rolę prowadzącej programu, a w każdym temacie wypowiadała się z takim zaangażowaniem i próbą udania specjalisty, że aż było przykro oglądać. Nie wspomnę o przerywaniu i niedopuszczaniu nikogo do głosu. Wyjątkowo wstrętne babsko.