4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36338
2,5 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Najpierw kilka lat siedział na drugim końcu świata, gdzie jakaś Japonka zrobiła go w konia (nie wiem dokładnie, wtedy oglądałem sporadycznie). Po powrocie do Polski chyba nigdzie nie pracuje, a mieszka sobie we własnym, ekskluzywnym mieszkanku i ogólnie wygląda na to, że żyje jak panisko. W ogóle śmieszą mnie rzekome problemy finansowe całej jego rodziny. Niby firma Izy bankrutuje, ale ją i jej męża bez problemu stać na:

- ładny, duży dom
- zakup drugiego domu na wsi, który też swoje kosztował
- mieszkanko Maksa (chyba mu je kupili i opłacają jeśli założymy, że nie pracuje)

Ogólnie chciałbym być taki biedny jak "biedni" bohaterowie większości polskich seriali :)

ocenił(a) serial na 4
pilarp

Ja też :( On chyba żyje z tych udziałów w firmie, bo artysta z niego żaden :D

pilarp

Przecież Maks prowadzi firmę BudMax na spółkę z Iloną, zajmuje jakieś tam kierownicze stanowisko i pewnie nie małą pensje dostają.

"ży dom
- zakup drugiego domu na wsi, który też swoje kosztował"
Nie pomyślałeś może że sprzedali swój pierwszy dom by z pieniędzy z sprzedaży wykupić domek na wsi?

pilarp

A. Maks pracuje.
B. Dom na wsi został kupiony za pieniadze Jerzego, według słow jego agenta: "najpopularniejszego pisarza w kraju" .

pilarp

Max poki co dal sie omotać Ilonie Zdybickiej, ale chyba osatnio odkrył, że robiła go w ciula. Obecnie jest na etapie zbierania na nią dowodów czy układania planu B. Nie pokazują go od dłuższej chwili.