PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Zabawa polega na tym, że odpowiadamy na pytanie, które ktoś zadał wcześniej. Teraz ja zadam pytanie, ktoś następny odpowie i zada pytanie i tak dalej...

Pytanie:
Czy Grzegorz żyje?

użytkownik usunięty
bog_60

Jak wiadomo, Grzegorz nie żyje.

Z kim Izabela spodziewa się dziecka??

ocenił(a) serial na 6

Błąd! Grzegorz żyje gdzieś tam w świecie dalekim, a Iza będzie miała dziecko z Jerzym Dudkiem –pisarzem (a nie piłkarzem). Zapewniam, że mogę odpowiedzieć na każde pytanie, tylko po co? Naprawdę nie rozumiem sensu takiej zabawy. Co i komu to daje? Satysfakcja – żadna!
Zachęcam do poczytania kilku komentarzy (moich) z tej strony. Dopisania swojej opini. Powiem nieskromnie, że to lepsza rozrywka intelektualna niż zgaduj - zgadula!
Ale jeśli tak bardzo podoba wam się ta gra albo robicie to z nudów-kolejne pytanie.
Jak nazywał się mężczyzna - dawna miłość Agnieszki Olszewskiej?
Ale ja dalej nie gram - dziękuję!

ocenił(a) serial na 6
bog_60

Grzegorz żyje gdzieś tam w świecie dalekim, a Iza będzie miała dziecko z Jerzym Dudkiem –pisarzem (a nie piłkarzem). Zapewniam, że mogę odpowiedzieć na każde pytanie, tylko po co? Naprawdę nie rozumiem sensu takiej zabawy. Co i komu to daje? Satysfakcja – żadna!
Zachęcam do poczytania kilku komentarzy (moich) z tej strony. Dopisania swojej opini. Powiem nieskromnie, że to lepsza rozrywka intelektualna niż zgaduj - zgadula!

J23_5

Jeżeli potrafisz odpowiedzieć na każde pytanie to powiedz numery rejestracyjne samochodu Włodka. Jeżeli podasz prawdziwe temat zostanie zakończony.

ocenił(a) serial na 6
bog_60

A numer rejestracyjny samochodu Agnieszki znasz?

ocenił(a) serial na 6
J23_5

85103 MAZ

Bobey

Niestety nie! Może numer rejestracyjny samochodu, ale na pewno nie Agnieszki. Czerwone punto Agnieszki - nr WH 13031

ocenił(a) serial na 6
Nik_O

Taki był dawno temu:) (np. w odcinku 848 i trochę później)
Aktualny nr WSI U 593 (chyba po prostu inny samochód, choć też czerwone punto) z odcinka 1094:)