Zabawa polega na tym, że odpowiadamy na pytanie, które ktoś zadał wcześniej. Teraz ja zadam pytanie, ktoś następny odpowie i zada pytanie i tak dalej...
Pytanie:
Czy Grzegorz żyje?
Błąd! Grzegorz żyje gdzieś tam w świecie dalekim, a Iza będzie miała dziecko z Jerzym Dudkiem –pisarzem (a nie piłkarzem). Zapewniam, że mogę odpowiedzieć na każde pytanie, tylko po co? Naprawdę nie rozumiem sensu takiej zabawy. Co i komu to daje? Satysfakcja – żadna!
Zachęcam do poczytania kilku komentarzy (moich) z tej strony. Dopisania swojej opini. Powiem nieskromnie, że to lepsza rozrywka intelektualna niż zgaduj - zgadula!
Ale jeśli tak bardzo podoba wam się ta gra albo robicie to z nudów-kolejne pytanie.
Jak nazywał się mężczyzna - dawna miłość Agnieszki Olszewskiej?
Ale ja dalej nie gram - dziękuję!
Grzegorz żyje gdzieś tam w świecie dalekim, a Iza będzie miała dziecko z Jerzym Dudkiem –pisarzem (a nie piłkarzem). Zapewniam, że mogę odpowiedzieć na każde pytanie, tylko po co? Naprawdę nie rozumiem sensu takiej zabawy. Co i komu to daje? Satysfakcja – żadna!
Zachęcam do poczytania kilku komentarzy (moich) z tej strony. Dopisania swojej opini. Powiem nieskromnie, że to lepsza rozrywka intelektualna niż zgaduj - zgadula!
Jeżeli potrafisz odpowiedzieć na każde pytanie to powiedz numery rejestracyjne samochodu Włodka. Jeżeli podasz prawdziwe temat zostanie zakończony.
Niestety nie! Może numer rejestracyjny samochodu, ale na pewno nie Agnieszki. Czerwone punto Agnieszki - nr WH 13031