w czwartek na koniec odcinka byla zapowiedz odcinkow po wakacjach czyli jagby juz mialo nie byc
odcinkow a odcinki sa jeszcze od dzis do czwartku jak by ktos nie wiedzial :)
ale TVN tez ma cos z deklem, zeby konczyc sezon serialu w maju, jak jeszcze rok szkolny trwa, z reszta ten proigram wszysrtko powtarza wiec mozemy sie przygotowac na idiotyczne powtorki glupich seriali lub tej szmiry o detektywach
Sezon serialowy kończy się w maju, więc jedynie co TVN robi to przystosowuje się do tego co jest za granicą. Nie nazwałbym tego minusem, lecz plusem.
Oj dziecinko, dziecinko, sezon się kończy w maju. W czerwcu się kończy mid-season, i wtedy są finały takich seriali jak chociażby Fargo czy Gra o Tron.
nie jestem twoja dziecinką gowniarzu i nie porównuj seriali fabularnych, ktore leca na HBO do jakis szmirowatych tasiemców, bo tak jakby sie błaźnisz.
Sezon tasiemcowy konczy sie w poł. czerwca i nawet dzieci to wiedza.
Tasiemce owszem, kończą się w czerwcu, a ja właśnie napisałem że TVN zmienił date by uporządkować jakoś ten serial.
A gówniarzem to ja z pewnością nie jestem. Czuje się obrażony.
No najlepiej było jakby ten ,,serial'' został anulowany. Polaków na pewno stać na coś więcej.
mnie tam wisi, mozna sie posmiac z Romana, trylko nie wiem czemu w tym serialu jest ciagla zima. Na zimnej :)