PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

po tym jak się dowiedział że jest mega-jeleniem ?? odchodzi ??

ocenił(a) serial na 9
Reznik

Ja mam nadzieję, że zostanie. Zdecydowanie lepszy jest Adam jako ojciec niż narwany Sebastian...

ocenił(a) serial na 5
laleczka874

ja bym na jego miejscu odszedł.

ocenił(a) serial na 5
laleczka874

aczkolwiek, ciekawie by było jak by się okazało że to jednak on jest ojcem tego dziecka:)

ocenił(a) serial na 4
Reznik

Odszedł, ale ja zawsze bylam za Sebastianem :D

moncouur

Dzisiaj wróci, bo przeczytał w internecie że Sex podczas ciąży jest najlepszy :>

Reznik

Sam miał romans z młodą panią adwokat, wiec z Weroniką są kwita, ona dała mu szanse.

CottonCrush

ok ale ona po jednorazowym romansie ma bagaż a on tylko wspomnienia..................

Reznik

to chyba dobrze, kobieta przynosi do domu i pomnaża "majątek rodzinny", a facet wynosi do innego domu i potem wieczne koszty alimentów itd

andi87

z tego co mi wiadomo Adam jest bezpłodny

ocenił(a) serial na 3
jude119

oni wrócą w ogóle do siebie? ;>

Wyskrobana

Zdążą jeszcze 100 razy odejść i wrócić, a Ty się o takie rzeczy pytasz.

ocenił(a) serial na 9
jude119

ale stanie się cud i okaże się, że dziecko jest Adama. A swoją drogą nie róbcie z Adama jelenia... to facet, który prawdziwie kocha.

laleczka874

prawdziwie kocha a zdradził ją z niejaką Lidką :P

Qdom

ale moi drodzy przecież weronika tez bardzo kocha adama !!! a że ma qurevskie zapędy i w chwili upojenia pojawił się "wilk" sebastian to nastąpiło poczęcie...:) a co do bohatera postaci adama--facet zamożny,wykształcony,inteligentny,podobno przystojny i nie może sobie poszukać lepszej ,"czystej" kobiety ?? tylko drętwy scenariusz próbuje pakować go w związek z beznadziejną podwójną matką z przypadku......bzdura !!

Reznik

Adam powinien sobie kogoś zapoznać i odkochać się.A ona niech się zakocha w Sebastianie któremu na niej i dzieciach zależy. Sama nie wie czego chce..jak szukała to już znalazła.Sebastian chce jej pomoc a ona taka niewdzięczna..