załóżmy, że mamy do wyboru panów/panie tylko z kręgu serialowych postaci, a więc:
dziewczyny, z którym facetem = postacią serialową chciałybyście być związane w realu, a z kim nie?
i to samo pytanie do panów, która kobieta z tego serialu najbardziej by wam odpowiadała, a która pozbawiła potencji?? :D
trzeba napisać z kim i dlaczego :D
Jak na ten moment podoba mi się Smolny i nie zmieni tego nawet fakt, że męczył Kingę w pracy.,
Taki męski, konkretny, zdecydowany facet, wiedzący czego w życiu chce po prostu rozbudza moje zmysły. Wygląd też ok, więc spośród tych wszystkich kolesi z serialu on wygrywa.
Ciekawe podejście do życia ma też ordynator oddziału, przełożony Kamila, podoba mi się jego ostry ton głosu, wiedza i to, że z nikim się nie patyczkuje.... a potem długo, długo nic. Natomiast gdybym była partnerką Romana - wstydziłabym się za niego na każdym kroku, Andrzeja? nieee aseksualny.. mąż Kingi? Jest bardzo niemęski, tam portki nosi ona, ale szczytem jest mąż Izy. Facet kompletnie mający wyrąbane na życiowe problemy, ledwie ogarniający rzeczywistość. jedyne co potrafi to doradzać głupoty. szkoda słów. :) Smoluchowi dałabym się uwieść :D