PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36247
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

czyli oczywiście mała uleńka, nie jestem w stanie tego oglądać. jeżeli zaglądają tu scenarzyści w ramach prowadzenia jakichś statystyk dot. opinii, apeluję serdecznie gorąco - WYWALCIE JĄ albo chociaż zminimalizujcie pojawianie się jej w serialu i niech zuza realizuje swoje macierzyństwo za kulisami ;P
liczę na poparcie ze strony pozostałych widzów;)

selenitas

mała jest nawet słodka, ale zuza z wiecznie zapłakaną wykrzywioną twarzą jest nie do zniesienia. teściu powinien ją uraczyć ciasteczkami, wyluzowała by trochę:)

nie_mam_nicka

dokladnie, dziecko nie jest takie złe, na pewno jest o wiele bardziej rozgarnięta niż Antosia.
Najgorsza jest jednak wiecznie osr..ana mina Zuzy. Ta "aktorka" nie wyraża żadnych innych uczuć czy emocji jak tylko smutek, rozgoryczenie, nawet jak próbuje zagrać radośc, to niestety jej to nie wychodzi.

Holly85

Na pewno wyraża więcej emocji niż jej serialowy mąż. Większego drewna nie widziałam. Ona przynajmniej "rusza" mięśniami, robi jakieś miny, a to że według kogoś nieudolne lub ciągle tak samo, to inna sprawa. A on.. wiecznie ten sam wyraz kompletnie nic niewyrażający. I to jak ma coś powiedzieć.. Mruży oczy i przechyla głowę na bok jak mały piesek. No komedia;)

ocenił(a) serial na 8
nie_mam_nicka

Mała jest słodka? Ona ma wiecznie usta w podkówkę, będzie pasowała do przyszłej mamusi.
Tak nawiasem mówiąc, zdawało mi się, że mówiono w serialu o ośmioletniej Uli, a to dziecko ma jakieś 5, może 6.

ushi666

No, wygląda trochę jak Grumpy Cat ;)

ocenił(a) serial na 6
selenitas

Mi się podobało jak była wredna, wszystkie te serialowe dzieciaki są przesłodzone.