PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36247
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

słyszałam, że marek będzie miał romans z klaudią, dziewczyną swojej córki:) nie no, to już jest obrzydliwe:) bo to, że agnieszka wpadnie w ramiona nowego aplikanta, to chyba pewne jest:)

nie_mam_nicka

To jakiś żart? ;) Nie wierzę, że scenarzyści mogliby wymyślić coś aż tak głupiego i absurdalnego jak zdrada Marka i do tego z Klaudią...

malami132

kolega mi mówił, że tak czytał w gazecie, nie wiem, czy serio, czy sobie jaja robił:) a dzisiaj w zapowiedzi na jutro jakieś spojrzenia marka i klaudii widziałam:) to już by nawet nie było śmieszne, tylko obrzydliwe! mam nadzieję, że ten mój kolega żartował, on często myli imiona i postaci, więc może też coś mu się pokręciło:)

ocenił(a) serial na 5
nie_mam_nicka

No to chyba czytał w prima aprilis , czegoś tak głupiego scenarzyści chyba wymyślić nie mogli . To byłby totalny absurd.

nie_mam_nicka

Odcinek obejrzę dopiero jutro, ale z zapowiedzi, którą również widziałam, wnioskuję, że to spojrzenie było raczej odzwierciedleniem jego przerażenia, gdy zobaczył Olkę z Klaudią wchodzące do jego restauracji. Jeszcze się znajomi dowiedzą, że Ola ma teraz dziewczynę i dopiero będzie wstyd.. ;))

ocenił(a) serial na 4
nie_mam_nicka

Hahhaha wątpię, chociaż po przygodach Olki, to wszystko możliwe :P