Wybaczcie, wiem że ten odcinek był już kilka dni temu, ale nie mogę się powstrzymać przed
podzieleniem się moimi wrażeniami na temat wściekłej Danki z szampanem, wyszedł z niej istny
szatan, nie spodziewałam się, że w tym serialu którakolwiek z postaci może posiadać taką
charyzmę i pierwiastek szaleństwa!:D
Oj Danka, Danka...
A tak poważnie to oglądam ten serial w kratkę od początku i uważam, że była to jego najlepsza
scena, spośród wszystkich jakie oczy me ujrzały. Marek wyglądał jakby się z choinki urwał, a
wściekłość Danki była najlepiej zagraną sceną wśród wszystkich aktorów:P
Musiałam się tym podzielić, przepraszam za zaśmiecanie forum.
Forum jest po to, by wyrazić swoją opinię na temat serialu, więc nie zaśmiecasz :) Co do sserailu moim zdaniem najlepiej w tym serialu grają: Artur "Naczelny" Kwiatkowski, Marek Zimiński i dosyć nieźle ostatnimi odcinkami Igor Nowak. Steffano w roli gościnnej spisuje się przyzwoicie. Co do Pań, chyba żadna nie posiada szczególnego telentu. Wyjątkiem jest moze Ewa, która na swoją miarę gra dobrze. Jeszcze może zmieści się Maria Zięba,ale to zdecydowanie za mało!
z Pan w mojej opinii niejako "króluje" Małgosia Socha. Ale to może dlatego, że osobiście bardzo ją lubię jako osobę, ciepłą i sympatyczną. Zuza gra na pół gwizdka, ale i tak jest ok: w porównaniu do innych postaci). Igora oglądać nie mogę więc się nie zgodzę. Wrrrr!! Wiecznie to samo, nic tylko redakcja albo jego podboje miłosne, (jako nie wiedzieć czemu super sexi męskiego macho, chłopaczka który się nie ustatkuje). Swoją drogą ciekawy jest motyw, jak szybko fizjoterapeuta staje się branym dziennikarzem:P oj żeby to było takie proste;)
Przede wszystkim nie da się ukryć, że Pano Małgorzata z męskiego punktu widzenia jest nawet ładna, mi się osobiście podoba :) Co do Igora, może wk ażdym serialu jest taki sam, ale ja go lubię za grę w filmach wojennych.
Nie wiem jak wy, ale według mnie najlepiej z całego serialu gra Ludwika - idealnie odgrywa zatroskaną mamuśkę. Darzę wielką sympatię także do Danusi oraz Zuzy. Tak jak kasia428 nie cierpię Igora, wydaje mi się postacią dość nudną, a w jego grze (chodzi o serial Na Wspólnej) nie widzę nic ciekawego.