PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

to moze z innej beczki, kto was nie denerwuje w serialu? ewentualnie patrzycie na nia/go obojetnie

ocenił(a) serial na 4
gwindak

jedyny serial jaki w tej chwili ogladam, fabula nie jest jakichs wysokich lotow ale pomimo tego jakos "wciaga".

moje typy to:
1. Grzegorz- szkoda ze na razie jest zawieszony, aktorsko ++
2. Roman- j.w. bez zarzutow, swietny aktor wzbudza sympatie
3. Brat Guzikowej- taki "chlop z mazur", jak go widze to mi sie micha smieje

ocenił(a) serial na 7
gwindak

Lubię wiele postaci, inne mnie denerwują...
Niektóre tak radykalnie zmieniły się, że dały się polubić, choć na początku były nie całkiem sympatyczne.
Przede wszystkim taką postacią, którą nie od początku pojawienia się na ekranie darzę sympatią jest
1. Agnieszka Olszewska
2. Jeremi Konarski
3. Róża Paprocka

ocenił(a) serial na 6
gwindak

Nie denerwuje mnie , a wręcz patrzę z sympatią na:
1.Agnieszkę Olszewską - bardzo lubię tę postać, choć nie od początku bytności na ekranie była postacią pozytywna
Różę Paprocką - szalenie sympatyczna i ciepła
Jeremiego Konarskiego - chodząca poczciwość

Nie ma takich, które mnie maksymalnie "wkurzają", co najwyżej są czasami irytujące...

gwindak

Serial "Na Wspólnej" oglądam od początku i to jest jedyny z polskich seriali przy jakim wytrwałem... Zaczynałem oglądać różne, ale "ostał mi się ino" ten, który da się oglądać... Nie jest wprawdzie wysokich lotów, ale serial rządzi się swoimi prawami, więc nie wymagajmy zbyt wiele...

Wśród postaci, które przez 6 lat emisji pojawiały się na ekranie, najbardziej podobają mi się:

1. Agnieszka Olszewska - kobieta z klasą, inteligentna o nie pospolitej urodzie, "twarda" a zarazem wrażliwa(tylko co ona robi jeszcze z tym maminsynkiem, tego doprawdy nie pojmuję.
2. Róża Paprocka - szalenie sympatyczna
3. Adam Roztocki - "równy" facet
4. Renata Kraszewska - sympatyczna kobieta po przejściach, choć miała wiele powodów, aby stać się zgorzkniałą jędzą
5. Jeremi Konarski - "dusza" człowiek

użytkownik usunięty
Nik_O

Widać, że 3 razy ta sama osoba skomentowała, bo jakiś Jeremi to poprostu żal.pl... Ja dażę sympatią:

1. Marka Zimińskiego - jest wesoły i śmieszny (czasem żałosny, ale to jest w nimśmieszne)
2. Danusię Zimińską
3. Borys - też śmieszny cudzoziemiec xD

Najbardziej wkurzali mnie:
1. Paula
2. Igor
3. Zuza (ale teraz już mniej)