Oglądam sobie a tu nagle znajoma twarz! Brawo Tomasz Włosok! Nikt o tym nie mówi, a jak Rosatti miała mieć sekundę w filmie amerykańskim to się podniecali
A ja na przykład nie jestem w stanie wymienić 2 filmów z Rosati, choć też wiem kim jest. Natomiast Tomasz ma na swoim koncie zajebiste role od Kuleja, przez Waldena w ,,Jak zostałem gangsterem”, po Rudego w ,,Kruku”. Jeśli nie masz pojęcia kim jest, polecam nadrobić:)
Kuleja widziałem, ale nie skojarzyłem, że on się tak nazywał. Może być, choć mnie nie zachwycił. Z Rosati widziałem kilka filmów, choć tytułów z głowy też nie wymienię. Ona jest natomiast z pewnnością bardziej, ze tak powiem, medialna.
No bo ona jest starsza od Wlosoka o jakieś 10 lat, siedzi pół życia w LA, ma znanych rodziców, miała medialne związki i dramy i stąd ją kojarzysz, a nie z filmów. On za to prężnie działa u nas, cała masa seriali, filmów, Nagroda Zbyszka Cybulskiego, Orły itp. Nadzieja
Najzdolniejszy aktor młodego pokolenia, który ma świetny warsztat i już całkiem pokaźny dorobek. Nie wiem jak można go nie znać Warto nadrobić
Mówili, mówili. Ja się dowiedziałam o tym serialu właśnie przez to, że o tym mówili.