PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Ta ostatnia scena w 592 odcinku, gdy Anna odrzuca uwodzicielsko włosy przed, jakoby, spontanicznym pocałunkiem... przedszkolaki lub naturszczyki bardziej wiarygodnie by to zagrali... Co odcinek to gorsza żenada... A tak lubiłem ten serial...

mp65warka

gra jak gra, dla mnie bardziej żenująca jest cała sytuacja, biedna pani doktor żeby odreagować śmierć pacjentki pierwsze kroki po powrocie z pracy zamiast do "domu" gdzie czeka małe dziecko kieruje do pokoju kolegi i rzuca się na niego w jednym celu

jakie wartości propaguje ten serial? przecież to oglądają małolaty i co się dziwić, że później takie zachowania uważają za zupełnie normalne??

ocenił(a) serial na 5
magdanm

Dokładnie... Chociaż większość małolatów zapewne co najmniej żenują te wszystkie sceny "erotyczne"...

ocenił(a) serial na 3
mp65warka

To zależy... W przypadku Krajewskiego dzieciarni nie "żenuje" nic.

użytkownik usunięty
mp65warka

Anna chyba raczej Ola?

ocenił(a) serial na 5

Anna Karczmarczyk jako Ola

użytkownik usunięty
mp65warka

tak ale gra Olę a nie Annę.

ocenił(a) serial na 5

Ty od urodzenia taki "bystry", czy trenowałeś? "Anna Karczmarczyk jako Ola" czyli Anna Karczmarczyk grająca Olę

użytkownik usunięty
mp65warka

sama jesteś od urodzenia "bystra"czy to problem napisać Ola zamiast Anna?

ocenił(a) serial na 5

A czy ono nie umie czytać z kontekstu (jeśli rozumie to słowo)?!

ocenił(a) serial na 5

Kilkakrotnie wyjaśniałem (jak komu "mądremu"), że mówiłem o Annie Karczmarczyk GRAJĄCEJ ROLĘ Oli, a ONO dalej muli?! Jebjij se barana w Tarpana i odpierwiastkuj się ode mnie mule pasiasty!

użytkownik usunięty
mp65warka

a ty jesteś debilem,zakompleksionym.i odwal się ode mnie,nie dość że spoilerujesz,nie umiesz napisać poprawnie napisać imiona postaci,to jeszcze wyzywasz innych mimo że samemu jak śmierdzisz głupotą i prymitywizmem.

użytkownik usunięty
mp65warka

sam się odwal i walnij w swój pusty,tępy łeb jak nawet nie zauważyłeś że zdradzasz fabułę,bo w swojej bystrości umysłu nie opanowałeś,ono czyli ty tego nie zauważa.Mulisz to ty jak ci serial nie pasuje,to przełącz kanał.

ocenił(a) serial na 5

No... To żeś teraz dało popis swojej elokwencji, erudycji, no i, oczywiście, kultury przez K! Ale masz rację (jeśli dobrze pojąłem ten neandertalski bełkot) - Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem: nieważne jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny, że wygrał... Zatem, gołębiu, odpuszczam (bo mam już dość próbowania zniżenia się do twego poziomu), bo mama mnie zawsze uczyła, że mądrzejszy powinien ZAWSZE ustąpić, i... spadam stąd. Żegnaj, moherowy troglodyto!

użytkownik usunięty
mp65warka

fajnie że po serii prymitywnych,chamskich wyzwisk,tylko dlatego że grzecznie i kulturalnie zwróciłem uwagę,próbujesz robić z siebie kogoś innego niż jesteś.idiotą,jesteś tym,z pojmowaniem masz wielki kłopot najpierw wyzywasz rynsztokowym,bełkotem a potem udajesz myśliciela.jestem osobą wyjątkowo mało inteligentną,skoro masz czelność bo tej serii chamstwa udawać osobę kulturalną,chamem zawsze będziesz i tego nie zmienisz.

użytkownik usunięty

tekst o gołębiach pasuje do takiego idioty jak ty jest prymitywny i prosty jak ty,fajnie by było żebyś już nie pisał ale taki moherowy-troglodyta jak ty na pewno nie przestanie,naprawdę załosne żeby taki prostak jak ty,wyjątkowo mało inteligentny,nie umiejący zrozumieć najprostszych zdać obrażał innych.Zniżać to ja się nie będę do twojego poziomu,skoro na argumenty odpowiadasz wyzwiskami.prezentujesz tak niski poziom,że wręcz nie osiągalny.

użytkownik usunięty

oczywiście nie jestem tylko jesteś

ocenił(a) serial na 7
mp65warka

Ja ją rozumiem, że rzuciła Przemka... On traktował ją okropnie! Cały czas się na nią darł. Posiedział z dzieckiem parę tygodni i był tak strasznie pokrzywdzony, taką ofiarę z siebie zrobił, wyżywał się na niej, nie mogłam na to patrzeć. Niestety to bardzo akurat wiarygodne bo faceci właśnie tak się często zachowują. Nie docenił jej. Ona od zawsze coś do niego czuła. On od zawsze ją olewał. Nic dziwnego, że poszła z Jankiem w tango.. w końcu młodziutka jest i też ma swoje potrzeby a Przemek nigdy nie był święty.
A Janek to taki przystojny gość.. że sama bym pewnie do niego zapukała, gdyby mieszkał drzwi w drzwi ze mną hehe

ocenił(a) serial na 5
dolores1983

Podtrzymuję w 100%, choć, jako samiec, powinienem trzymać stronę samców. A nawet powiem więcej: dla mnie (jako samca) Przemek to cipa a nie facet! Ja byłbym nie współmiernie dumny, że chce być ze mną taka charakterna dziewczyna. Chociaż koło się zamyka, bo jako cipak na pewno bym tego nie docenił... Na szczęście jestem chyba normalnym facetem, bo bardzo mnie mierzi ogólne zachowanie tego bubka (i nie tylko w tym serialu). Co zaś się tyczy Janka to, wybacz, Biedroniem ani Eltonem Johnem nie jestem, więc o waszych "babskich" gustach nie będę się wypowiadał... Zakładam, oczywiście, że jesteś kobietą, skoro nazywasz siebie Bolesną (dolores), a nie sugeruję się tym, że masz nick jakoby rodzaju męskiego, w przeciwieństwie do mego, który pewien troglodyta odczytał jako żeński (bo ma "a" na końcu). Zapewne - gdybym się nazwał "nożyce" - zwracał by się do mnie per "wy"... Ale to tak na marginesie...

użytkownik usunięty
mp65warka

tak na marginesie nazywanie innych troglodytą co jest domeną ludzi prostych jak ty,nie zmieni twojego obrazu osoby mało inteligentnej,zresztą strasznie akuratnego udajesz a teraz obrażasz mnie do innych osób, załosne naprawdę koniec dyskusji to nie wtrącanie osób skonfliktowanych do innych,ale taki niedorozwinięty typek jak ty tego nie rozumie,za wysoki poziom dla ciebie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
mp65warka

ja ciebie odwiedzę szmato jedno i skopie ci mordę,więcej ja ciebie nie będę ostrzegał,tchórzliwa gnido,zadław się sam swoją bezsilnością,nie wpierdalam się w cudze rozmowy,tylko ty mnie tępaku do nich wciskasz.sam wracaj do przedszkola i się wyedukuj.sam masz barani bełkot,załosny pawian to ty,bo tylko wyzywać umiesz,ega nie podbudujesz.a obrażić mnie takie zero jak ty nie jest w stanie,cipa neandertalnska to ty.jesteś nikim co najlepiej świadczy miałeś nie pisać,odpuścić a dalej mnie obrazasz mały człowieczku,który w swoim pusty życiu umie tylko innych obrażać,w norze mieszkasz ty i zawsze w niej będziesz,udław się trolu swoją nienawiścią!

użytkownik usunięty
mp65warka

"To ty, niedoj..ku mutanta, jeszcze się nie zadławiłeś własną bezsilną złością?! -to ty,zresztą tak jak myślałem że nie odpuścisz a dalej będzie w tej swojej załosnej głowie wymyślać kolejne wyzwiska,bo na nic innego cię nie stać.Kompleksów i tak nie wyleczysz załosny,prymitywny typie.Pewnie dalej bedziesz rzucać wyzwiskaminbo na to cię tylko stać.