PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43674
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe
ocenił(a) serial na 9
NataliaOreiro

Teraz będzie się pewnie dużo działo...
Uwielbiam Hane i Gawrylo ale zbyt dużo nie wiem o jej ,,byłym" mężu, praktycznie to nic... ;/

ocenił(a) serial na 9
madzia124

...A teraz jest okazja, żeby się więcej o nim dowiedzieć.
Nie bardzo przemawia do mnie postać Hany (btw, dlaczego ona w ostatnim odcinku paradowała po szpitalu w krótkich spodenkach?), ale cieszę się, że pojawił się James. Teraz pewnie wszystko się pokomplikuje. (:

Essence_Of_Life

właśnie tez na to zwróciłam uwagę bo jakoś nie przypominam sobie abym widziała gdziekolwiek pania doktor paradująca w krótkich gaciach

ocenił(a) serial na 8
Essence_Of_Life

A jak myślicie z kim teraz będzie Hana?? Zostanie z James'em czy wróci do Piotra??
Szczerze powiedziawszy wolałabym żeby została z James'em w końcu jednak jest jego żoną, a Piotr to tak kręcił trochę z Wiki trochę z tamtą i jeszcze ma dziecko. I chyba będzie znowu kilka odcinków z jego córką i dawną kochanką. On byc może będzie z nimi a Hana z James'em.

ocenił(a) serial na 9
NataliaOreiro

Moim zdaniem, targana przez ambiwalentne uczucia, najpierw nie będzie z żadnym z nich, z racji takiej, iż obu facetów kocha i być może dopiero po jakimś czasie zwiąże się z (i w tym tkwi problem, bo chociaż @NataliaOreiro napisałaś, że "w końcu jest jego[Jamesa] żoną", co moim zdaniem nie ma nic do rzeczy, ale nvm, to Piotr mógł się poczuć "Obiektem Zastępczym", chociaż nikt przecież nie miał pojęcia, że James ŻYJE i wróci - i Hana na pewno ma z tego powodu poczucie winy), CZYLI - jeżeli będzie z Jamesem, to z miłości, ale już takiej innej niż przedtem (bo już nastawiła się / zakodowała sobie / utwierdziła się w przekonaniu, że on nie żyje), jakby oboje dostali drugą szansę - a jeśli z Piotrem, to również z miłości, ale i z poczucia winy. Tylko druga opcja jest wątpliwa, ponieważ Piotr na pewno sam się odsunie na (nie)bezpieczną odległość.
Przepraszam za chaotyczny komentarz:D

ocenił(a) serial na 8
Essence_Of_Life

Dobry, daje do myślenia:)

NataliaOreiro

co to za symbol tej dłoni, którą nosi lena i james? czy ma to związek z judaizmem?

ocenił(a) serial na 8
puma

Nie wiem, może to po prostu "medalik na szczęście" który na prawdę przynosi szczęście...
... dowodem tego jest wyjście z choroby Leny

NataliaOreiro

Znacie tytuł piosenki z 499
na koncu gdy hana byla z piotrem w samochodzie.

maaarz

Robbie Nevil - Fifteen Minutes

aniulka88

dzieki ;)

NataliaOreiro

A nie wiecie może jak nazywa się aktor grajacy Jamesa? ;)

ocenił(a) serial na 8
daffy01

http://www.filmweb.pl/person/Jake+Michaels-1673121

kate666333

Dziekuje ;)