... Latoszka! Co o tym sądzicie? Ja mam nadzieję, że to będzie tylko chwila słabości, bo nie wyobrażam sobie końca związku Leny i Witka, a tym bardziej Agaty z Witkiem, bo ona musi być z Markiem!
Jak przeczytałam tego newsa to się zdziwiłam. Agata z Witkiem to nie może być prawda! Oni nawet do siebie nie pasują.
No dokładnie! Ja mam nadzieję, że na tym pocałunku się skończy, przecież nie mogą aż tak namieszać!
Latoszek pewnie będzie to trzymać w ukryciu-mam na myśli jego i Agatę-. Myślałam, że on kocha Lenę i będą razem. Czyli wychodzi na to, że jego pomoc, gdy miała raka, była tylko przykrywką. Po co on ma z Leną dziecko, skoro jej nie kocha?
Najpierw tekst: "Nigdy Cię nie opuszczę!" itp. A potem zdrady... I ja się dziwię, że w telewizji poruszają tematy związków partnerskich.
W efekcie na zdjęciu widać tylko pocałunek...
On ją na pewno kocha, nie może być inaczej, bo to widać. :)
A jak Lena się dowie, to będzie tylko lekka spina, nic więcej.
Tak samo, jak w "M jak Miłość" Wojtuś niby się zakrztusił, Tomek zeskoczył z wózka i go uratował. Ale co się mu stało, to już dokładnie nie pokazali.
No tak.
Najśmieszniejsze wtedy było to, jak zaraz wszyscy płakali, choć praktycznie nic się nie stało...
Jak zobaczyłam tą scenę to... trochę się zdziwiłam... Coś tam się obiło o uszy, więc zaskoczenia nie było, ale myślałam, że będzie to pocałunek a nie to co nam pokazali... takie muśnięcie...?? Nie wiem, pewnie nic z tego nie będzie, wytłumaczą to szybko alkoholem, problemem w pracy i tyle... Nie wydaje mi się, żeby zrobili z tego halo... Kwestia teraz tylko jak Witek wytłumaczy się Lenie? Czy coś ściemni i to zostanie tylko między Agatą i Witkiem czy jednak przyzna się do tego...? Nie wiem, nie wiem... :p
Dla mnie to w ogóle nie wyglądało... :p Deszcz, płacz, blisko siebie i tak wyszło, że się cmoknęli... Naprawdę myślałam, że jakoś inaczej to będzie wyglądać, że będzie pocałunek...
No ja też, szczególnie że widziałam zdjęcie, na którym to wyglądało poważniej. A tutaj to wyszło tak jakby przypadkowo i tyle.