PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

... Latoszka! Co o tym sądzicie? Ja mam nadzieję, że to będzie tylko chwila słabości, bo nie wyobrażam sobie końca związku Leny i Witka, a tym bardziej Agaty z Witkiem, bo ona musi być z Markiem!

ocenił(a) serial na 8
irminsoon

Jak przeczytałam tego newsa to się zdziwiłam. Agata z Witkiem to nie może być prawda! Oni nawet do siebie nie pasują.

ocenił(a) serial na 8
Felipa

No dokładnie! Ja mam nadzieję, że na tym pocałunku się skończy, przecież nie mogą aż tak namieszać!

irminsoon

podobno się przyjaźnią, może dlatego?...

ocenił(a) serial na 6
Mr_Director

Kiedys czuli juz miete do siebie ale mam nadzieje ze razem nie beda.

Mother_Earth

Nie mogą... Latoszek ma rodzinę .

Mr_Director

Latoszek pewnie będzie to trzymać w ukryciu-mam na myśli jego i Agatę-. Myślałam, że on kocha Lenę i będą razem. Czyli wychodzi na to, że jego pomoc, gdy miała raka, była tylko przykrywką. Po co on ma z Leną dziecko, skoro jej nie kocha?
Najpierw tekst: "Nigdy Cię nie opuszczę!" itp. A potem zdrady... I ja się dziwię, że w telewizji poruszają tematy związków partnerskich.

kupilamauto

W efekcie na zdjęciu widać tylko pocałunek...
On ją na pewno kocha, nie może być inaczej, bo to widać. :)
A jak Lena się dowie, to będzie tylko lekka spina, nic więcej.

Mr_Director

Tak samo, jak w "M jak Miłość" Wojtuś niby się zakrztusił, Tomek zeskoczył z wózka i go uratował. Ale co się mu stało, to już dokładnie nie pokazali.

kupilamauto

No tak.
Najśmieszniejsze wtedy było to, jak zaraz wszyscy płakali, choć praktycznie nic się nie stało...

ocenił(a) serial na 7
irminsoon

Jak zobaczyłam tą scenę to... trochę się zdziwiłam... Coś tam się obiło o uszy, więc zaskoczenia nie było, ale myślałam, że będzie to pocałunek a nie to co nam pokazali... takie muśnięcie...?? Nie wiem, pewnie nic z tego nie będzie, wytłumaczą to szybko alkoholem, problemem w pracy i tyle... Nie wydaje mi się, żeby zrobili z tego halo... Kwestia teraz tylko jak Witek wytłumaczy się Lenie? Czy coś ściemni i to zostanie tylko między Agatą i Witkiem czy jednak przyzna się do tego...? Nie wiem, nie wiem... :p

ocenił(a) serial na 8
anulka88

Ogólnie to też trochę wyglądało, jakby on ją całował...

ocenił(a) serial na 7
irminsoon

Dla mnie to w ogóle nie wyglądało... :p Deszcz, płacz, blisko siebie i tak wyszło, że się cmoknęli... Naprawdę myślałam, że jakoś inaczej to będzie wyglądać, że będzie pocałunek...

ocenił(a) serial na 8
anulka88

No ja też, szczególnie że widziałam zdjęcie, na którym to wyglądało poważniej. A tutaj to wyszło tak jakby przypadkowo i tyle.

ocenił(a) serial na 7
irminsoon

Dokładnie... Zobaczymy jak z tego wybrną.
Dodam, że nie chcę spoilerów :P