PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43662
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

załamuje mnie ta postać. Nastawiona jest tylko na zajętych facetów. Począwszy od Przemka, poprzez Witka, aż do Marka i znowu Witek. (nie wiem czy ktoś był jeszcze, bo przez kilka lat nie oglądałam) No i ten Witek, taka wielka miłość do Leny ledwo z życiem uszła, a jego już nosi.....

ocenił(a) serial na 5
Sol_80

Ja lubię Agatke, ale rzeczywiście scenarzyści zdrowo już przesadzają, co oni robią z tą dziewczyną( a nawet ten jej mąż był żonaty - czyli intuicja na zajętych jej nie zawodzi, a w między czasie coś się zaczynało kręcić z Piotrem, kiedy na niego leciała Wiki)

Sol_80

Właśnie, co ta Agata wyprawia?
Wiki to przynajmniej podrywa wolnych facetów

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dla mnie idealnym facetem dla Agaty byłby psychiatra Szymon, ale niestety, chłopak jest młody, przystojny, poukładany, wolny ( na pewno jest, bo przecież ona w ogóle nie zwraca na niego uwagi) i jak najbardziej odpowiedni, więc dziewczyna na pewno nie wpakuje się w normalny układ. Czekam tylko aż zacznie zarywać do Sambora...

Pani_Zima_1989

Jak Agata zacznie zarywać do Sambora, to Nina zaatakuje ją skalpelem. Lepiej nie zadzierać z chirurgiem :D:D

Kiedy Agata i Szymon pierwszy raż się spotkali to miałam właśnie takie przeczucie, że coś między nimi będzie. A tu nic.
Może w końcu tego Szymona zauważy :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

No właśnie, a ja wciąż mam wrażenie, że psychiatra ma ten błysk w oku jak na nią patrzy, a ta niewdzięczna nic tylko go olewa.
Zauważy go, z pewnością, jak Dryl się ożeni albo znajdzie dziewczynę. Inaczej nie ma szans. Przy takich preferencjach Agatki?

Pani_Zima_1989

Niech Szymon poudaje, że ma dziewczynę. Może wtedy Agata się nim zainteresuje

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Albo niech poprosi którąś, żeby udawała jego dziewczynę. Poleciłabym mu Wiktorię. Agata lubi mieszać się w jej związki, to ją może zainteresować.

Pani_Zima_1989

Może Sambor będzie miał dość byłych kochanków Niny i wtedy Agata go pocieszy :-) W sumie pasowała mi ona do Marka, ale od latoszka powinna trzymać się z daleka, gdyby miała chociaz trochę przyzwoitości.

ocenił(a) serial na 10
Pani_Zima_1989

będzie z nim bo ma sie z Haną związać :D

Sol_80

Tez mnie denerwuje ta ciućma. Taka buzia w ciup, "bezradna" i "taka mala", wciąż czepia się żonatych facetów a potem ma pretensje do całego świata.

Karina_15

Mam wrażenie, że scenarzyści nie mają pomysłu na postać Agaty.
Zastanawiam się czy nie będą chcieli skomplikować sytuacji i czy nie okaże się, że Agata jest w ciąży.

vanilla_sky85

To już byłby szczyt tandety.

Karina_15

Fakt, zwłaszcza, że po dawnym wypadku Agaty i jej problemach z miednicą Hana uprzedzała, że jeśli mieć dziecko to jak najszybciej.
Pamiętam ten motyw jak powiedziała o tym swojemu mężowi, a ten z radochy wlazł do tego jeziora :D

Dziecko z Witkiem?Hmm no zobaczymy. Kto wie :)

ocenił(a) serial na 7
vanilla_sky85

Nieee... Ciąza mogłaby być, ale w normalnym przebiegu wydarzeń, poznaje kogoś, miłość i ciąża a nie z Witkiem... :/

anulka88

Jeśli ten wątek czyta siostra dziewczyny syna głównego scenarzysty to błagamy - nie zapylajcie Agaty latoszkowym nasieniem :D