Według was że Falkowicz ma zostać bankrutem,narkomanem i to jego cudowne uzdrowienie?
trochę nie rozumiem tego narkomana, po tym jak zemdlał miał robione badania i nic nie wyszło oprócz mikroelementów zdaje się, więc skąd ta narkomania?
co do cudownego uzdrowienia - też bez sensu, bo dla wszystkich ludzi, którzy mają taki problem zdrowotny jaki on miał płynie przekaz, że trzeba sie udac na kurację do odpowiednika tej Róży Gratz czy jak tam jej i po chorobie
Uzależni się od leku ,który podawała mu ta Gratz do tego stopnia ,że zacznie kraść leki ze szpitala by normalnie funkcjonować.Dla mnie ten wątek jest mega absurdalny jeszcze Wiki karze mu zrobić test na posiadanie narkotyków zrobią z Falkowicza ćpuna.
Wiktoria to jest chyba naprawdę ślepa ,albo mało ogarnięta skoro nie widzi co się z nim dzieje przecież widziała te plamy na rękach leki ,które brał przy niej gołym okiem widać ,że z Andrzejem jest coś nie tak ciekawe kiedy wpadnie na to ,że jest chory może jak będzie w śpiączce...
I jeszcze zemdlał na dodatek zmienił się z charakteru już nie jest tym facetem który pracuje na ostro 6-22 tylko raczej oszczędza siły.
może po prostu ma inne sprawy na głowie i dlatego nie potrafi złożyć różnych symptomów w jedną całość
Jak dla mnie to ona się nie nadaje na ordynatora owszem jest zdolna szybko się uczy ,ale nie posiada jeszcze doświadczenia takiego jaki ma Sambor czy Gawryło.Dla mnie to trochę za szybko i śmiesznie to wygląda jak ona wydaje polecenia Konicy czy Falkowiczowi którzy są dłużej w zawodzie niż ona.
Podobnie jest z Radwanem jest do przesady młody żeby wydawać takiego weteranowi jak Darek polecenia.Chyba jak w każdym zawodzie Szef powinien mieć przynajmniej 40 lat i 15 lat doświadczenia w pracy.
Radwan wygląda jakby sam był dopiero po studiach.Wiktoria z rezydentki ledwo stała się oficjalnie lekarzem ,a zaraz potem ordynatorem w takim tempie niedługo zostanie dyrektorem.
Poza tym Damięcki strasznie młodo wygląda ma chyba 33 lata a ile mogli mu dołożyć 2 lata że niby ma 35 więcej na pewno nie.Przecież to nie są zwykłe studia że mając 24 lata można zacząć pełnoprawną pracę w zawodzie.tutaj jakieś uprawnienia koło 30 się zdobywa.Poza tym co 20 lat starszy Darek nie ma tylu osiągnięć przecież to bezsensu.Gdyby jeszcze Darek odszedł z pracy a Krzysztof wygrał z Haną w konkursie to jeszcze.
jego oszczędności poszły z dymem w czasie wybuchu w laboratorium Wawrzyniaka, a kuracja u tej Gratz sporo kosztowała
Owszem, spaliły się i płacił Gratz, jednak ma wygodny dom, dobre auto, jako profesor też zarabia. W testamencie zapisał majątek bratu. Jeśli scenarzyści zrobią z Falkowicza bankruta to będzie przegięcie :D.
Dla mnie właśnie absurd facet ma kraść leki ze szpitala,przecież mógłby wziąść kredyt pod zastaw domu.Poza tym co Andrzej będzie może za jakiś czas siedział w spelunach w obskurnej bluzie i spodniach i dawał sobie w żyłę.Poza tym znów będzie działał na szkodę szpitala i będzie ten zły,powielanie tego wątku niezbyt mi się podoba,mogli np Witka zrobić narkomana w końcu niedawna miał depresję więc by pasowało.
Tak ale całych oszczędności chyba nie chciał dać Leszkowi ani wszystkiego nie dał tej znachorce.