PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Donovan

ocenił(a) serial na 7

Żal mi Tego Donovana ,same cierpienia go teraz spotykają.

ocenił(a) serial na 10
Natasza882

Właśnie. To jest najgorsze. Teraz cierpi (psychicznie) jak potępieniec. Pewnie nie może zrozumieć za co go to wszystko spotyka. Ale jak się dowie o ciąży Meg to pewnie będą razem. Pewnie pojawią się problemy z ciążą, może nawet poronienie się trafi. Ale myślę że będzie z Meg. W końcu to nie on był nieuczciwy w Australii tylko Stankiewicz.

ocenił(a) serial na 7
Anula20

Jeśli Meg otoczy go miłością i troskliwością to może i chorobę pokona.Dziecko by ich złączyło i znowu powróciła by Wielka miłość.Niech Donowan nie będzie już takim potępieńcem nie zasługuje na to.

Natasza882

Najlepiej niech se pierdolnie w łeb to może będzie żałoba i serial się zakończy wreszcie :)

ktosiek0_1990

Żałosne są wasze wszystkie wypowiedzi.

Natasza882

Żałosna jest twoja wypowiedź, że nasze wypowiedzi są żałosne.

ktosiek0_1990

Może zacznijmy od tego, że serial żałosny więc forum jednocześnie też?:)

MsJustysia

Ja nie jestem żałosny, "normalna rozmowa" to taka, jak się gada, jak chory psychicznie Robert Donovan ma ze soba skończyć? :/

patrick_42

No nie. Ja nic do niego nie mam, ale niech ze swoją żoną i dzieckiem już będzie szczęśliwy, to będzie fajnie

ocenił(a) serial na 7
MsJustysia

Ja też chce żeby Donovan odnalazł w końcu szczęście w miłości i rodzinie.

Natasza882

A ja... też :)

ocenił(a) serial na 7
patrick_42

To może scenarzyści wezmą nasze zdanie pod uwagę i Robert Donovan w końcu będzie szczęśliwy :)

ocenił(a) serial na 10
Natasza882

Robertowi urodził się synek, Igorek. Tutaj fotka szczęśliwej rodzinki:
http://pomorska.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=PO&Date=20080414&Category=ROZRYWKA0 1&ArtNo=798045713&Ref=AR&MaxW=580&border=0&title=1

ocenił(a) serial na 1
Natasza882

Bohatera serialowego ci żal? Przecież wiadomo, że i tak się wszystko dobrze skończy.

ocenił(a) serial na 7
Kinomaniaczka_

Widziałam już wiele filmów i seriali i nie zawsze wszystko się dobrze kończyło np śmierć Gracieli w Esmeraldzie.