PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Jak na polski serial, który już ponad 13 lat siedzi na antenie, to na dzień dzisiejszy jest moim zdaniem naprawdę fajny ;) Wciągnął mnie na nowo praktycznie niedawno (Na nowo, gdyż kiedyś już go oglądałem, lecz rzuciłem gdzieś w roku 2004), gdzieś około 500 odcinka i jest moim zdaniem o wiele ciekawszy niż te całe M jak miłość, Barwy nieszczęścia i inne polskie pomyje. Odcinki są ciekawie prowadzone, obsada jest zbudowana z ciekawych postaci.
Mam tylko pytanie, co stało się z Zosią, Kubą, siostrą Bożenką i tą, którą grała Fraszyńska? Zapewne zniknięcie tych postaci spowodowane jest po prostu rezygnacją aktorów, lecz jak rozwiązano ich wątki?

ocenił(a) serial na 7
GeamNicke

Kuba wyjechał do Australii za robotą, później w małżeństwie nastąpił kryzys, taka huśtawka, Zosia później dojechała i zniknęli z serialu, kilkanaście odcinków temu pojawiła się gościnnie :p Bożenkę wywalili z Leśnej Góry (Falkowicz się przyczynił) a Monika...? hmmm...uciekło mi szczerze powiem...

GeamNicke

Kuba pracował w Australii, ale potem przeniósł się do Niemiec. Zosia do niego dołączyła
Mężem siostry Bożenki jest dr Ruud van der Graaf. Bożenka została zwolniona przez Falkowicza. Obecnie jest w ciąży