PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Falkowicz

ocenił(a) serial na 8

Jest najbarwniejszą postacią serialu. mimo że jest wkurzający to także zabawny. Jego teksty są niezłe. jak w 502 odc zażyczył sobie kawę na sale operacyjna i wygodne siedzenie. :-)

ocenił(a) serial na 8
monix1111

Jestem tego samego zdania 502 odcinek to najlepszy odcinek w historii ... genialna rola Żebrowskiego :)

tomucho77

Generalnie nowe odcinki są zupełnie inne i widać, że uczymy się bardzo dużo od zachodnich produkcji. Twórcy garściami zapożyczają różne rzeczy z chociażby wymienianego już "House'a" czy innych serialów i bardzo dobrze. Ogląda się to bardzo fajnie, wg. mnie tego powodem jest m.in całkiem nowa obsada i tak jak już wspominałem całkowicie inny sposób prowadzenia tych odcinków.

Skater

Ja też zauważyłam, że od długiego czsu inspirują się amerykańskimi serialami medycznymi jak " Dr House" czy "Chirurdzy".
Z korzyścią dla serialu.
Niech tylko za bardzo nie przesadzają z tym upodabnianiem Falkowicza do House'a

Vanessa100

Dokładnie, co za dużo to nie zdrowo. W chwili obecnej serial jest bardzo lekki i mam nadzieję, że taki pozostanie ponieważ ogląda się to przyjemnie. Patrzę na to pod zupełnie innym kontem niż na "Hous'a" i oby tak zostało.

ocenił(a) serial na 7
monix1111

Temat o postaci... można było podpiąć...

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Tez lubie Falkowicza:)

ocenił(a) serial na 6
Mother_Earth

Hmm mimo wyraźnych podobieństw z charakteru Falkowicz w ogóle nie przypomina Housa, jest za "miły" :P House jest wredny i sarkastyczny, a Falkowiczowi zdarzają się chwile fałszywej dobroci:D