W ostatnim odcinku "Cesarskie cięcie" pokazywali tego faceta bez torsamości i z opatrunkami na twarzy. Miał na palcu obrączkę z inicjałami "H" i "J"!!
Czy to możliwe, że to mąż Hany?? Jak ktoś ma informacje to niech pisze...
Wątpię aby to była prawda przecież na ideo mu głowę ucięli Talibowie sama urosła co on szatan serduszko z Dragon Balla
No właśnie, może na video był bardzo podobny do niego kolega...
Ale jeżeli okaże się, że to jednak jej mąż, to co będzie z Piotrem??
ta i jechał do Polski bo niby skąd miał wiedzieć że tam jest Hana i go ktoś wyrzucił z pociągu naciągane to jest na maksa a jeśli to będzie prawda to to już będzie przegięcie na całego.
mysle, ze to moze byc jej mąż, bo nie zwracaliby tak uwagę na tę obrączkę, poza tym akurat taka anonimowa osoba pojawiła sie w odcinku, w ktorym siostra hany mowi o tym, jaka to oni nie byli swietna para + watek hany i piotra w koncu sie rozwinal, wiec zeby nie bylo nudno pewnie wprowadza jej meza albo kogos do piotra
Wyjęłaś mi to z usta. Już w pierwszym odcinku nowego sezonu podejrzewałam, iż to mąż Hany. Szczególnie jak scenarzyści tak podkreślili to gdy siostra się wypowiedziała. A dlaczego znalazł się w leśnej górze - może jako dziennikarz dowiedział się gdzie teraz Hana przebywa. Gdzie wysłano "jego" urnę i już do niej jechał gdy go napadli w pociągu. A egzekucja - może ktoś miał jego dokumenty i tyle. Podobna akcja z Georgem z Grays Anatomy:) No akcja się rozkręci jak poznają jego tożsamość. PS. Postać Hanny nadała serialowi "ducha" - oby tak dalej:)
Ja mam nadzieję, że Hana z Piotrem nie będzie. Jakoś nie pasują mi do siebie jako para.
I ja mam taką nadzieję. Piotr jest świetny, a Hana od początku mnie denerwuje, ta jej otwartość z pierwszych odcinków, w których zaczęła grać pani Baar... Teraz jest tylko gorzej. Ludmiła - następna irytująca baba. Śmiać mi się chciało jak powiedziała Wiki, że ona i Przemek do siebie nie pasują. Okropna zazdrośnica.
Pewnie to jej mąż, pojawia się akurat wtedy gdy Hana jest z Piotrem i to w Leśnej Górze - a gdzieżby indziej?
'Pewnie to jej mąż, pojawia się akurat wtedy gdy Hana jest z Piotrem i to w Leśnej Górze - a gdzieżby indziej?"
Mógłby trafić do toruńskiego szpitala z tvn-owskich 'Lekarzy' :P:P
;)
Wiadomo to tylko serial, ale niekoniecznie musiał się znaleźć w Leśnej Górze. Nie mógł trafić do innego szpitala? Byłoby to juz bardziej wiarygodne.
kto ma fb niech wchodzi http://www.facebook.com/photo.php?fbid=502057649805111&set=a.171156566228556.415 70.166563856687827&type=1&theater