PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43674
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

W ostatnim odcinku "Cesarskie cięcie" pokazywali tego faceta bez torsamości i z opatrunkami na twarzy. Miał na palcu obrączkę z inicjałami "H" i "J"!!
Czy to możliwe, że to mąż Hany?? Jak ktoś ma informacje to niech pisze...

ocenił(a) serial na 6
NataliaOreiro

Tez podejrzewam że to on ale skad sie wzial w Polsce?:)

ocenił(a) serial na 2
Mother_Earth

Wątpię aby to była prawda przecież na ideo mu głowę ucięli Talibowie sama urosła co on szatan serduszko z Dragon Balla

maciej2801

to wcale nie musiał być on w wideo z egzekucji

ocenił(a) serial na 8
Hibbies

No właśnie, może na video był bardzo podobny do niego kolega...
Ale jeżeli okaże się, że to jednak jej mąż, to co będzie z Piotrem??

ocenił(a) serial na 2
NataliaOreiro

ta i jechał do Polski bo niby skąd miał wiedzieć że tam jest Hana i go ktoś wyrzucił z pociągu naciągane to jest na maksa a jeśli to będzie prawda to to już będzie przegięcie na całego.

ocenił(a) serial na 7
maciej2801

mysle, ze to moze byc jej mąż, bo nie zwracaliby tak uwagę na tę obrączkę, poza tym akurat taka anonimowa osoba pojawiła sie w odcinku, w ktorym siostra hany mowi o tym, jaka to oni nie byli swietna para + watek hany i piotra w koncu sie rozwinal, wiec zeby nie bylo nudno pewnie wprowadza jej meza albo kogos do piotra

politka_2

Wyjęłaś mi to z usta. Już w pierwszym odcinku nowego sezonu podejrzewałam, iż to mąż Hany. Szczególnie jak scenarzyści tak podkreślili to gdy siostra się wypowiedziała. A dlaczego znalazł się w leśnej górze - może jako dziennikarz dowiedział się gdzie teraz Hana przebywa. Gdzie wysłano "jego" urnę i już do niej jechał gdy go napadli w pociągu. A egzekucja - może ktoś miał jego dokumenty i tyle. Podobna akcja z Georgem z Grays Anatomy:) No akcja się rozkręci jak poznają jego tożsamość. PS. Postać Hanny nadała serialowi "ducha" - oby tak dalej:)

ocenił(a) serial na 9
NataliaOreiro

Ja mam nadzieję, że Hana z Piotrem nie będzie. Jakoś nie pasują mi do siebie jako para.

ocenił(a) serial na 8
laleczka874

Ja też mam taką nadzieję

ocenił(a) serial na 7
NataliaOreiro

I ja mam taką nadzieję. Piotr jest świetny, a Hana od początku mnie denerwuje, ta jej otwartość z pierwszych odcinków, w których zaczęła grać pani Baar... Teraz jest tylko gorzej. Ludmiła - następna irytująca baba. Śmiać mi się chciało jak powiedziała Wiki, że ona i Przemek do siebie nie pasują. Okropna zazdrośnica.

ocenił(a) serial na 9
Hibbies

Dokładnie, mógł mieć torbę na głowie.

NataliaOreiro

Pewnie to jej mąż, pojawia się akurat wtedy gdy Hana jest z Piotrem i to w Leśnej Górze - a gdzieżby indziej?

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Musi się dziac coś ciekawego bo ten serial straciłby oglądalnośc

NataliaOreiro

Ja nie narzekam :)

użytkownik usunięty
cocco03

'Pewnie to jej mąż, pojawia się akurat wtedy gdy Hana jest z Piotrem i to w Leśnej Górze - a gdzieżby indziej?"
Mógłby trafić do toruńskiego szpitala z tvn-owskich 'Lekarzy' :P:P

;)
Wiadomo to tylko serial, ale niekoniecznie musiał się znaleźć w Leśnej Górze. Nie mógł trafić do innego szpitala? Byłoby to juz bardziej wiarygodne.

NataliaOreiro

Chciałam zapytać o to samo :D
Ja obstawiam, że to łON :D

ocenił(a) serial na 8
NataliaOreiro

Ja obstawiam na 90% że to on

ocenił(a) serial na 9
NataliaOreiro

kto ma fb niech wchodzi http://www.facebook.com/photo.php?fbid=502057649805111&set=a.171156566228556.415 70.166563856687827&type=1&theater

ocenił(a) serial na 9
kasu96

macie racje, to może być on! ciekawie byłoby...

ocenił(a) serial na 9
with_me

to jest on piotr zerwie z haną gdy się o tym dowie