PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Jak ja się męczyłem przed tv gdy byłem mały, matka zawsze oglądała to dziadostwo a ja nie mając nic więcej do roboty, też to oglądałem, i tak mnie to nudziło, że nigdy tego nie zapomnę..

ocenił(a) serial na 5
TubylecBetonu

ja jak byłem mały to wręcz przeciwnie,oglądałem nawet od pierwszego odcinka,który został puszczony bodajrze w listopadzie 1999 roku z wielkim zainteresowaniem ten serial,a jestem 93 rocznik więc miałem 6 lat i do dziś oglądam,ale to już nie to samo co kiedyś.

pawel997402

a ja, w gimnazjum jakoś codziennie opuszczałam pierwsze lekcje, żeby obejrzec powtórki o ósmej rano, jak debil jakiś :D

użytkownik usunięty
TubylecBetonu

Ja też się męczyłam na tym serialu. Jeszcze ta pioseneczka na początku... zryta psychika do końca życia.. xD

TubylecBetonu

dla mnie zawsze to miało swój klimat, teraz wspominam z sentymentem odcinki z Brunem, Kubą.. Niewiadomo kiedy zmieniło się tam otoczenie, teraz jeszcze zmienili szpital. Sam nie wiem co o tym myśleć, człowiek się jednak przyzwyczaił. Nie śledzę tego szczególnie, jednak wcale bym tak nie krytykował. Znalazły by się gorsze produkcje, dużo gorsze. Śmiało mogliby ściągnąć z TV już KLAN, bo jak widzę tam sk.....wiałą herbusiową to mnie na torsje zbiera, nawet tam dupą wywija

ocenił(a) serial na 8
Bawidamek_filmaniak

Też mnie nudził ten serial kiedyś. Jednak teraz to zupełnie inny serial niż wtedy. Teraz zdominowały go wątki młodych lekarzy.

ocenił(a) serial na 9
Telewidz

i Dzięki temu zabiegowi serial stał się dynamiczny...

ocenił(a) serial na 8
TubylecBetonu

Ja ja się męczę gdy czytam takie wypociny.