PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Jak obstawiacie,

ocenił(a) serial na 4

ile jeszcze minie odcinków, zanim Zośka i Piotr prześpią się ze sobą?

orbitka90

od 3 do 5-ciu odcinków ;p no chyba że Piotr się nawróci w jakiś cudowny sposób... no ale prawda taka że ma facet pecha do tych kobiet i do związków... powinien być z agatą

ocenił(a) serial na 4
ladylola

Z Agatą... Pamiętacie, jak Cyganka przepowiedziała jej, że jest jej przeznaczony starszy od niej facet po przejściach, czy coś koło tego. Może niekoniecznie chodziło o Latoszka :D

ocenił(a) serial na 9
orbitka90

Jak dla mnie Piotr powinien być z Wiktorią. A Zosia powinna wreszcie zniknąć z serialu na dobre, tzn. wyjechać do Australii...

ocenił(a) serial na 6
laleczka874

Ale jak Zosia zniknie z serialu to już nie będzie to samo,bo już odszedł Pieczyński,niedawno Żmijewski i teraz by ona odeszła.I tak się robi coraz to gorszy serial.

orbitka90

hmmm w sumie szkoda że Jakub nie wraca z tej australi... to by dopiero było coś-walka Piotra i Kuby o Zosię hah xD

orbitka90

Zosia najpierw zerwie ostatecznie z Kubą
zanim prześpi się z Gawryło :D

Ale prędzej-czy później to nastąpi.
Lenka obudziła wątpliwości :P

ocenił(a) serial na 6
Cpt_Pchelka

A to ciekawe co piszesz..

lucyna63

A ja czytałam, że bodajże w następnym odcinku.. albo za 2 Zośka zdecyduje się wyjechać do Australii.

ocenił(a) serial na 6
makaa92

To zobaczymy jak będzie.

makaa92

no to ciekawe faktycznie.. ciekawi mnie z kim będzie Gawryło i czy będzie walczył o prawo do Tosi

ladylola

A po co ma walczyć? Prawdziwy facet nie zajmuje się dziećmi.

ocenił(a) serial na 6
tomek204

A to ciekawe co piszesz,a gdzie równo uprawnienie.Przeciesz dziećmi zajmować może się i kobieta i mężczyzna.

ocenił(a) serial na 6
orbitka90

Ponoć w "Na dobre i na złe"będzie nowa piosenka na czołówce.

ocenił(a) serial na 7
lucyna63

ja daje jeszcze z trzy odcinki.