Latoszek stał się bardzo cyniczny a szkoda bo była super facet...a ten pofezorek przeciez tak przedmiotowo traktuje Lenkę, ze to do cna obrzydliwe...mieszanie pracy z romansami i jeszce mówienie, ze "ta noc nie była dla mnie pomyłką"...fuj..jesli wszystko traktuje się jak handel wymienny to zgadza się...zresztą przeciez on jest dokładnie taki sam ciemny typek jak była ordynator Orlicka...straszny charakter..
A mnie sie zdaje, ze ostatnie odcinki sprawiały wrazenie, ze Lenka ma sie jednak ku profesorowi, który zresztą dalej o nią przeciez zabiega...w przeciewienstwie do Latoszka, który traktuje ja jak dobrą znajomą..moze przyjaciółkę...
www.filpolski.pl albo w tym rodzaju tam zazwyczaj dodaja kilka odcinkow albo na jakichs innych stronkach nie wiem poszukaj;)
skoro piszesz że lena i witek będą razem bo przeczytałaś streszczenia kolejnych odcinków to napisz stronę gdzie te streszczenia przeczytałaś. Na filmpolski.pl nie ma jeszcze odcinków z leną i witkiem opisanych i szukałam po innych stronkach ale nie mogłam znależć...
Nie pamiętam, skończyły się czasy ze jak był jakiś wywiad i mnie zainteresował to go czytałam i wycinałam, teraz tylko czytam
czytalam gdzies na interii.pl w artykule "co wydarzy sie jesienia w Ndinz" i byla tam informacja, ze Lena i Latoszek odnajdą zagubione uczucie. Tak więc wszystkie znaki na niebie i zimii wskazują ze ta para będzie razem
Mnie też Lenka wkurza od dłuzszego czasu...ale Latoszek tez zrobil sie cyniczny...ale w sumie moze dobrze jesli się zejdą...
Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują raczej na to że Witek będzie z Agatą i dobrze...:D
Pamiętacie ten odcinek z cyganami? Tam cyganka wywróżyła Agacie wielką miłość do lekarza po przejściach, na początku myślałam że chodzi o Pawicę ale teraz dochdzę do wniosku że to chyba będzie Latoszek...
A ja od początku wiedziałam że nie chodziło o Pawicę, a o Witka właśnie. A to po pierwszych odcinkach z rezydentami. Agata tak na Witka patrzyła, że od razu wiadomo było, że scenarzyści coś tutaj wymyślą. I fajnie:) Wolę sympatyczną i ładną Agatę, niż tą Lenę.
Głównym bohaterem igraszek Amora będzie Latoszek. Nie można oprzeć się wrażeniu, że pan doktor ma zamiłowanie do rezydentek. Wcześniej Lena, a teraz na horyzoncie pojawiła się Agata. Czyżby scenariusz miał się powtórzyć? Wieść o tym, że Lena wyszła za mąż za Edwardsa spowoduje, że Witek przepadnie jak kamień w wodę! Ale Agata szybko wyruszy na poszukiwania... „Ukochanego”?
z tego co znalazlam to wynika ze nie beda razem . . .
ale Agata jest bardzo fajna i dobrze by było jk by znalazla swoja miłość ... wolałabym zeby była z Przemkiem . . . ale widać ze w filmie woli latoszka p tym jak robi do niego te maślane oczy