PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Pamiętacie? Niedawno był odcinek, w którym młoda matka poddała się podwójnej mastektomii, bo była obciążona genetycznie rakiem piersi a dziś czytam, że tak właśnie postąpiła Angelina Jolie. Niesamowite. Strasznie ciężka decyzja, świadcząca o wielkim dystansie do samej siebie i miłości do dzieci, których nie chce osierocić. Ciężko mi to sobie wyobrazić a jednak są takie kobiety, współczuję i podziwiam.

Karina_15

Ja też, gdy czytałam dziś w Internecie o mastektomii Angeliny Jolie, od razu przypomniał mi się niedawny odcinek Na dobre i na złe.

Karina_15

Zgadzam się i również podziwiam.
Ile kobiet wie o swoim problemie, ale nic z tym nie robi obawiając się słowo - rak, który wciąż kojarzy się z wyrokiem śmierci.

Karina_15

Jeśli dobrze pamiętam podobny odcinek był w Grey's Anatomy.

ocenił(a) serial na 1
salvame

Były głosy, że to coś z Olą i Przemkiem było z Chirurgów :D

ocenił(a) serial na 6
jocisko

tak, bo bardzo podobnie zaczyna się historia Dereka i Meredith - już od pierwszego odcinka :D

ocenił(a) serial na 1
Doughnut92

Ale Meredith była ogarnięta, nie to co Ola xd

ocenił(a) serial na 6
jocisko

więc może dlatego, nie do końca można to nazwać plagiatem :D

ocenił(a) serial na 9
Doughnut92

No tak, raczej inspiracją ;)

jocisko

Mer ogarnięta? Przecież ona była dark and TWISTY. Zupełnie nie wiedziała co robi ze sobą i życiem. ;)

ocenił(a) serial na 1
ekoderka

Ale nie kazała kobiecie na wózku iść xD I nei strzelała rozdziwionych min :D

jocisko

a Ola kazała kobiecie na wózku iść? xD czasem oglądam tylko te sceny, które mnie interesują, a nie całość, więc mogłam nie zauważyć. xd
jeśli tak, no to rzeczywiście Ola jest bardziej nieogarnięta od Mer. xd

ocenił(a) serial na 1
ekoderka

Wiesz jakiego walnęła facepalma w tej scenie? :P Ale był huk xD

Kobieta podjeżdża do niej pyta o syna, ta mówi jej o izbie przyjęć "musi pani iść ..." Przecież logiczne, że trzeba było kobietę dam dowieźć, chyba że sobie tego nie życzyła.

jocisko

ja pierdykam. bardzo mądra Ola. xd