PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43674
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

To chyba najgorszy polski serial w TV.... wspaniali lekarze ratują życie innych, uśmiechnięci , zawsze pomocni....poprostu ideały.
Wszystkie problemy zaraz sie rozwiązują, sztuczna gra............strasznie nieprawdziwa i tandetna telenowela.

dzika_2

to nie prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 to nie jest najgorszy serial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzika_2

to nie prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 to nie jest najgorszy serial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzika_2

a może właśnie o to chodzi żeby pokazać naszym "super" szpitalom jak to powinno wyglądać? Może Ci przemądrzali lekarze by się czegoś nauczyli i zaczęli szanować pielęgniarki i przede wszystkim pacjentów?

Na moje nieszczęście bywam w szpitalu bardzo często i wiem jak tam się traktuje chorych ludzi a zwłaszcza młodych.Mimo mojej poważnej choroby i zwijania się z bólu wszyscy mnie olewali a dopiero jak się robiło strasznie to skakali nade mną. Wszystko musiałam robić sama, żadna "siostrzyczka" nie była pomocna.

I MOŻE REŻYSER CHCE POKAZAĆ JAK POWINNO BYĆ COOOO?! A NIE ROBICIE AWANTURY;/

lays19_91

Mądre słowa o i tyle zgadza, sie z tym.

użytkownik usunięty
kinoman85

Sam byś nie wpadł na ten argument...