PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

a może właśnie o to chodzi żeby pokazać naszym "super" szpitalom jak to powinno wyglądać? Może Ci przemądrzali lekarze by się czegoś nauczyli i zaczęli szanować pielęgniarki i przede wszystkim pacjentów?

Na moje nieszczęście bywam w szpitalu bardzo często i wiem jak tam się traktuje chorych ludzi a zwłaszcza młodych.Mimo mojej poważnej choroby i zwijania się z bólu wszyscy mnie olewali a dopiero jak się robiło strasznie to skakali nade mną. Wszystko musiałam robić sama, żadna "siostrzyczka" nie była pomocna.

I MOŻE REŻYSER CHCE POKAZAĆ JAK POWINNO BYĆ COOOO?! A NIE ROBICIE AWANTURY ŻE TEN SERIAL JEST DO DUPY;/

lays19_91

Moje przeżycia ze szpitali:

-po operacji nikt mi nie pomógł iść do łazienki,a tak w ogóle powinnam mieć cewnik.Założyli mi gdy był mi niepotrzebny. Dla mnie to skandal!

-w domu w łóżku zemdlałam z bólu.obudziłam się po paru minutach gdy było już pogotowie.byłam ledwo żywa a ci zamiast na nosze kazali mi iść o własnych siłach a w karetce z tyłu siedziałam (siedziałam nie leżałam) zupełnie sama! a ratownicy siedzieli i gadali sobie z przodu!

-jestem na izbie przyjęć. sala zaszczana,zaśmiargnięta pijakami i gównem. leże tam 4 godziny bo lekarzom się nie chce do mnie zajrzeć. Zabawne-bo badania mi zlecili dopiero 2 godziny po tym jak przyjechałam.

-leże 4 dzień w szpitalu,wiozą mnie na badania. Nagle dostaje ataku. Przejeżdżaliśmy przez SOR-a,pełno lekarzy,pełno ludzi. Sanitariusz kładzie mnie na łóżko na korytarzu i biegnie po pomoc. Niestety nikt nie pomógł bo(UWAGA!!!!!) - "Ona nie jest z naszego oddziału więc nie mamy obowiązku jej pomagać" rzekła pielęgniarka oddziałowa.
SKANDAL!!!!!

TO MAJĄ BYĆ SZPITALE? TO RACZEJ JAKAŚ SZKOŁA PRZETRWANIA!!!