PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Czy może mi ktoś wytłumaczyć, co ten człowiek robi w tym filmie ?? skąd on się wziął? wg mnie wgl tam nie pasuje. i jeszcze jest z tą śliczną Agatą. on na nią nie zasługuje, naprawde, oni do siebie nie pasują, ona jest taka ładna i fajna, a on taki.. no nie wiem, troche sztywny. macie może podobne odczucie ?

użytkownik usunięty
kama_45

Identyczne. Facet działa mi na nerwy jak cholera. Nie potrafię zrozumieć, jak Agata mogła za niego wyjść, mając koło siebie takich facetów jak Przemek, Borys czy Gawryło. On nie jest trochę sztywny, on jest megasztywny! Porażka...:/

ocenił(a) serial na 8
kama_45

jak patrzę na niego to zawsze mam wrażenie że on coś, hm ukrywa, że nie kocha jej tylko chce ją jakoś wykorzystać, taki dziwny podejrzany typ.... dziwne kłótnie i piękne przeprosiny.
a skąd się wziął też nie wiem, bo nie oglądałam przez dłuższy czas, było to jakoś pokazane?

ocenił(a) serial na 9
emberss

Bo ukrywa. Ale to w kolejnych odcinkach serialu :)

ocenił(a) serial na 8
laleczka874

czyli wszystko się zgadza ;)

emberss

nie trzeba być znowu na bieżąco, by wyczuć typka. Na mój gust, to on jest chorobliwie zakochany, niestety. To jeden z tych nieszczęśników, który nigdy nie miał prawdziwej kobiety/miłości, nagle ją dorwał i za wszelką cenę chce ją przy sobie zatrzymać. Ale nie podąża głosem natury tylko wciąż knuje i snuje podejrzenia, urojenia i wiele wiele innych SZKODLIWYCH pokus, które w końcu wcześniej czy później przyczynią się do upadku ich związku :( Smutne

Bawidamek_filmaniak

Paweł to ksiązkowy przykład psychopaty. Znawcy tematu wiedzą co to znaczy. Może być koszmarnie...

Emzz21

no, ja nie jestem psychiatrą ani innym psychologiem a widzę po gościu że jest NIENORMALNY.
Biedna Agata, co ona teraz zrobi, jak się uwolni. Pewnie nie jednym ją jeszcze zaskoczy

użytkownik usunięty
Bawidamek_filmaniak

Ale niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego Agata tak szybko za niego wyszła. Przecież ona go właściwie nie zna! Nawet nie poznała jego rodziny! Sama jest sobie winna...

w serialu, pojęcie "szybko" czy "wolno" jest względne, gdyż fabuła nie jest osadzona w jedności czasu miejsca i akcji. Wiele rzeczy trzeba samemu sobie dopowiadać. Weźmy takie dzieci serialowe, które rosną jak na drożdżach, albo bardziej zakładam że koks im wstrzykują http://demotywatory.pl/251402/Serialowe-dzieci

ocenił(a) serial na 9

Chyba Wiktoria pytała Agatę dlaczego tak szybko... I Agata stwierdziła, że trafiła na właściwego człowieka...

użytkownik usunięty
laleczka874

Oj, to się dziewczyna pomyliła. Bawidamku, wiem, że w serialu czas płynie trochę inaczej, ale weź pod uwagę, że nawet jak na serial to było szybko :)

ocenił(a) serial na 9
kama_45

Ciekawe co w najbliższych odcinkach zrobi Agata, skoro już miała okazję zobaczyć akt ślubu Pawła i Doroty?

laleczka874

No też jestem ciekawa. Trzeba oglądać, na pewno będzie się działo.

ocenił(a) serial na 8
kama_45

I okazało się że pan Paweł to bigamista ! Dopiero teraz Agata da mu popalić.

ocenił(a) serial na 9
tomucho77

Nie da mu popalić, bo on będzie skakał z okna...

ocenił(a) serial na 8
laleczka874

Przeżyje czy się zabije przy tym skoku ?

użytkownik usunięty
tomucho77

Kto jest za drugą opcją? :D

ocenił(a) serial na 8

Ja :)

ocenił(a) serial na 9
tomucho77

Tego już nie napisali, ale mam nadzieję, że nie przeżyje skoku...

ocenił(a) serial na 7
laleczka874

Przeczytałam, że przeżyje i trafi do aresztu.

użytkownik usunięty
anulka88

No nie, a ja już chciałam szampana kupować i świętować, że nareszcie koniec z tym nudziarzem...Ech. ;P

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Ciekawe na jak długo?

laleczka874

Nie no, działo się w ostatnim odcinku. Niech on idzie siedzieć na długo i już nie męczy tej Agaty..

użytkownik usunięty
kama_45

Ani nas...:D

ocenił(a) serial na 3

Ten gość to rzeczywiście porażka, aktor grający Pawła to straszny drewniak szczerze mówiąc już Mroczki mają większe zdolności aktorskie :)

ocenił(a) serial na 8
Danas_fw

Nie przesadzaj koleś Mroczkom nikt nie dorówna.

użytkownik usunięty
tomucho77

Moim zdaniem od Mroczków jest gorsza Kasia Cichopek :D

użytkownik usunięty
Danas_fw

Właśnie, co sądzicie o grze aktorskiej Marczewskiego? Ja się zgadzam z Danasem-straszny drewniak. W ogóle do mnie nie trafia.

ocenił(a) serial na 8

Przesadzasz Mroczki to są dopiero drewniaki !

użytkownik usunięty
tomucho77

Oj dobra, wszyscy wiemy, że Mroczki to jest w ogóle porażka aktorska ;) Zdaję sobie sprawę, że są gorsi od niego. Tylko że chyba jeszcze żadna postać mnie tak nie irytowała.

ocenił(a) serial na 8
kama_45

Ale Paweł jest chory i to nie jego wina że był taki zaborczy dla Agaty.

użytkownik usunięty
tomucho77

No wiadomo, że winę ponoszą scenarzyści ;) Nie no, a tak poważnie, to jeszcze chyba nic nie było o tym, że Paweł ma jakąś chorobę psychiczną, czy może ja coś przegapiłam?

ocenił(a) serial na 8

Przecież zdrowy człowiek tak się nie zachowuje.

użytkownik usunięty
tomucho77

Ogólnie rzecz biorąc nie, ale to jeszcze nie oznacza, że musi być chory. Myśląc w ten sposób, trzeba by wszystkich ludzi, którzy kiedykolwiek popełnili zbrodnię, nazywać chorymi psychicznie. Jak dla mnie to Paweł jest po prostu obsesyjnie zazdrosny i zaborczy wobec Agaty, ale ja choroby u niego nie widzę. Raczej skomplikowane życie, może problemy z przeszłości.

ocenił(a) serial na 8

Ta zaborczość i zazdrość Pawła, wreszcie próba samobójcza wskazuje na to że ta postać jest chora psychicznie. Zdrowy człowiek nie zachowuje się tak wobec żony.

użytkownik usunięty
tomucho77

Nadal utrzymuję, że ma po prostu jakieś problemy i uraz z dzieciństwa.

ocenił(a) serial na 8

A ja nadal podtrzymuję że Paweł jest chory psychicznie.

tomucho77

Tak, ja również tak uważam. I dzisiejszy odcinek jeszcze tylko spotęgował moją niechęć do niego. Przecież on skłamał i w ogóle, chciał ich wszystkich do sądu podawać i jeszcze najlepiej, jakby mu Agata wybaczyła i może do niego wróciła?.. Ten facet to porażka.

ocenił(a) serial na 9
kama_45

Ja mam nadzieję, że obie żony będą żyć na jego koszty i wycyckają go do zera!!! Cham jakich mało.

ocenił(a) serial na 8
laleczka874

Cham jakich mało ... ale masz na myśli rolę Pawła czy jego samego ?

ocenił(a) serial na 9
tomucho77

Nie no, chodzi mi o postać, rolę ;D

ocenił(a) serial na 8
kama_45

Ten facet to porażka ... ale masz na myśli rolę Pawła czy jego samego ?

tomucho77

Chodzi mi o rolę oczywiście :)

użytkownik usunięty
kama_45

Czy ktoś jeszcze zauważył, jaki miły i przyjemny był odcinek piątkowy bez Pawła? :)

ocenił(a) serial na 7

Ale to jeszcze nie koniec na pewno... Pomęczy nas jeszcze... ;p

użytkownik usunięty
anulka88

No domyślam się, bo przecież nie zakończyli jeszcze jego wątku...Niestety ;P

ocenił(a) serial na 7

Od samego początku mi się nie spodobał... I później z każdą sytuacją w której objawiała się jego zazdrość co raz bardziej...

użytkownik usunięty
anulka88

Dokładnie, miałam tak samo! Co była z nim scena, to mi po głowie chodziło: co ta Agata w nim widzi? Ani przystojny, ani super inteligentny, ani ciekawy... no w ogóle do niczego. Za tym aktorem też nie przepadam.

Też tak miałam! I dokładnie, ten odcinek był naprawdę fajny, nie wiem kiedy ostatnio Pawła nie było.. :)