PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43674
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Witam serdecznie wszystkich fanow!
Jestem wierna fanka tego serialu i postanowilam jako jedna z orgaznizatorek(jest nas 2) zorganizowac pierwszy ogolnopolski zlot fanow serialu ndinz...
Jeszcze nie wiadomo czy bedzie on oficjalny, poniewaz wyslalam pismo do produkcji i na razie nie mam odp. Kazali cierpliwie czekac wiec czekam.
Ale pewna jestem jednego ze zlot napewno bedzie w formie towarzyskiej.Jezeli dostane zgode na przerpowadzenie oficjalnego zlotu to bedzie jak najwiecej aktorow, spotkaja sie z fanami w jakiej kafejce. Bedzie duzo atrakcji, niespodzianek i nie powtarzalnych nagrod. Sama mysle nad pomyslami.
Zlot bylby w Warszawie w 2 polowie sierpnia. Trwalby minimum 3 dni. Noclegu jesli ktos nie ma(np.nie ma znajomosci) to cos org. grupowo ze znizka....
Zapraszam serdecznie wszystkich do zapisow. Na razie wszystkich ale jest ograniczona liczba miejsc, wiec im szybciej sie ktos zapisze tym lepiej.
Zapisy na 100% przyjmuje.
Jesli amcie jakiekolwiek pytania dotyczace zlotu piszcie na adres : karinka-gigi@wp.pl lub karina-pat@o2.pl Na wszystkie pytania chetnie odpowiem. No i czekam na zapisy jak i rowniez na pomysly.
Prosimy o podanie imienia ,nazwy miejscowosci i wieku.
Serdecznie pzodrawiam
Glowny organizator zlotu
Karina Jarosinska