PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Jak to jest między nimi? Nie oglądam na bieżąco, ale dziś akurat trafiłam na powtórkę, i jestem za Adamem i Wiki, ale jak to jest między P i W? Od dziś oglądam regularnie :P

yolo17

Już od dawna ze sobą nie są, kiedy Wiki zaczęła się zbliżać do Falkowicza Przemek był na nią o to strasznie zły, ponieważ jego dziewczyny Ludmiła umarła - jak on twierdził - z powodu Falko, co prawdą nie jest. Później znowu się zaczęło między nimi układać i teraz są w przyjacielskich stosunkach, chociaż Przemo się dalej czasami czepia o Falkowicza :D

yolo17

Przemek i Wiki kiedyś byli razem ale się rozstali a potem co pewien czas któreś z nich podejmowało próby zbliżenia ale bez skutku i lepiej niech tak pozostanie. Uważam, że Adam to lepszy wybór dla Wiki. Mają podobne temperamenty, ciągnie ich do siebie. Przemek to przeszłość, Adam przyszłość (przynajmniej taką mam nadzieję).

Vitttoria

Tak, wiem, że kiedyś byli razem, tylko nie wiedziałam jakie obecnie mają stosunki, ale nadrobiłam już serial, i teraz wiem..Zgadzam się oczywiście co do Adama i Wiki, świetna para. ;)