PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Czy gra ktoś jeszcze ze starej obsady? Mam na myśli tą pierwotną obsadę typu Zosia, Kuba, itp..

JustFurious

ani Zosia ani Kuba nie grają już w na dobre i na złe, ze starej obsady to jest Wójcik, Maria Zbieć , Van graf, Tretter, Latoszek,Lena,od czasu do czasu jest Zybert. Bardzo bym chciała żeby Zosia i Kuba i jeszcze ktoś ze starej obsady wrócił bo bez Zosi i Kuby ten serial to już nie jest ten sam.

ocenił(a) serial na 4
kinomanka_13

A co się z Zosią i Kubą stało? Jak to zostało wyjaśnione w serialu?

ocenił(a) serial na 2
JustFurious

O ile pamiętam wyjechali gdzieś za granicę.

Marien

wiem tylko że gdzieś wyjechali za granicę ale nie wiem gdzie bo ja już tego serialu nie oglądam przez to że obsada się sypie i nie mogę się przyzwyczaić do Hany, Gawryły , Niny.

ocenił(a) serial na 4
kinomanka_13

Dziękuję Wam za odpowiedzi :).

JustFurious

Zosia i Kuba sa w Australii.

ocenił(a) serial na 2
asia1519

Tak myślałam że w Australii ale nie byłam pewna w 100% i nie chciałam gafy palnąć xD

Marien

No właśnie nie w Australii. Do Australii to wyjechał Kuba z Julką. Później wrócił i razem z Zośką i Amelką wyjechali do Niemczech, bodajże do Berlina, gdzie Kuba chyba zakładał własną klinikę

ocenił(a) serial na 7
kinomanka_13

Polecam obejrzeć kilka odcinków, teraz można ciągiem przez wakacje nadrobić i przekonać się, bo serial myślę "podniósł się" :)

kinomanka_13

Jeszcze jest Sambor.

JustFurious

Z oryginalne obsady został już tylko Dariusz Wójcik. Od czasu do czasu pojawia się też profesor Zybert. Z tych, co doszli w późniejszych odcinkach nadal pojawiają się Stefan Tretter, Witek Latoszek i Maria Zbieć (mamusia Mareczka). No i nie zapomnijmy o sekretarce dyrektora (chyba pani Ania, ale nie jestem pewna jak się nazywa). Pojawia się od początku i chyba będzie pojawiała, dopóki serial będzie istniał. Z tego co pamiętam gra ją chyba jedna z producentek czy scenarzystek serialu

Raven_86

A w "oryginalnej" obsadzie sekretarkę dyrektora nie grała Segda? A jeśli nie, to kogo grała? Teraz po 10 rano lecą stare odcinki, to w nich "pani Ani" nie widzę. Segda za to bez przerwy tam doradza dyrektorowi- najpierw Brunowi, teraz Tretterowi jakby była jakimś radcą prawnym. W filmwebie jest napisane, że była dyrektorką szpitala, ale to musiało być chyba w zupełnie pierwszych odcinkach.

Reveuse

Segda była dyrektorem od spraw administracyjnych, później jej miejsce zajęła Ostaszewska (siostra Zosi) a ostatnio Ewa Kasprzyk. Sekretarką dyrektora (tego od spraw medycznych) od zawsze chyba była pani Ania:)

madeleine_6

Aaaa, no i wszystko jasne! Dzięki, bo zgubiłam się w tym.

Reveuse

Nie jestem do końca pewna, jak ta sekretarka ma na imię i wyraźnie to napisałam. Tak czy inaczej, pojawia się ona od kiedy pamiętam. Są to malutkie epizody, ale da się ją zauważyć ;)