PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Roma i Adam

ocenił(a) serial na 7

Co sądzicie? Będzie z nich para? :) Jakoś zawsze chciałam żeby Adam był z Wiktorią ale gdy
pojawiła się Roma jakoś tak naturalnie to wyszło. Mam nadzieje że nie zrobią takiej akcji jak z
Ludmiłą i Przemkiem.

ocenił(a) serial na 6
p_o_n_

no nawet fajnie wygladaja :) ale najlepsze jest co bedzie z Hanna i nowym ordynatorem ginekologi. :)

ocenił(a) serial na 7
Adasko94

Mam nadzieje że nic nie bedzie, Hana jest z Piotrem i tak powinno być wg mnie :)

ocenił(a) serial na 6
p_o_n_

a mi oni pasuja do siebie.!

ocenił(a) serial na 6
Adasko94

według mnie też do siebie pasują, byłoby ciekawie gdyby zdarzył się jakiś romans :)

killijoy

Przecież tu ciągle są jakieś romanse ;)

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

to fakt, ale rozwój relacji tych dwojga jakoś szczególnie bardzo mnie ciekawi :D

p_o_n_

Urocza z nich para.

Bardzo mi się podobał wątek z uruchomieniem przez Romę autoalarmu Adama i zmiana jej podejścia do relacji z Adamem.

Aaaaa no a wzrok Wiktorii, gdy wychodząc ze szpitala zobaczyła ich przytulających się - mówił wszystko. Znając zgryźliwość pani ordynator pewnie niedługo sprzeda Adamowi tekst, że Roma nie widzi przeszkód do tego aby z nim być. Pies ogrodnika z niej okrutny.

p_o_n_

Bitch ruda Viki jaka zazdrosna hahah, aż ją wczoraj wstrząsneło, gdy zobaczyła na parkingu Rome całującą Adama :).

Roma swoją drogą, atrakcyjna dziewczyna.

Hans_Kloss

Fakt, ma piękny uśmiech.

ocenił(a) serial na 7
p_o_n_

A wiecie może jak nazywa się aktorka grająca Romę?

ocenił(a) serial na 1
Spenc

Marta Juras :)

Alicja_kosmitka

jako Roma wypadnie fajnie, w M jak Miłość jako Eryka była beznadziejna
owszem, fajnie się ją ogląda z Adamem, ale mimo wszystko wolę żeby Adam był z Wiki

ocenił(a) serial na 7
Alicja_kosmitka

Dziękuję bardzo ;)

magdanm - zgadzam się z Tobą całkowicie!