PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Sezon 14 :)

ocenił(a) serial na 7

Dyskusja :)

ocenił(a) serial na 7
anulka88

Odcinek 492.
Po kolei:
Przemek i Izrael: fajne sceny z matką profesora... :) Fajnie, że udało się zakwalifikować Ludmiłę na leczenie, szkoda tylko, że za późno... :/
Borys... kolejna postać, która zaczyna mnie wkurzać niemiłosiernie... Bardzo dobrze, że Zybert mu utarł nosa... Jeszcze ta jego matka wredna jędza... Niech no mi to jakoś sensownie wytłumaczą. I ta scena pod koniec z Treterem :D
Ciekawe czy ten pacjent rzeczywiście jest mężem Hany??
No i dalej czekam na Agatę i Lenę! :)

ocenił(a) serial na 7
anulka88

Możliwe, że ten pacjent jest jej mężem, pewnie scenarzyści będą chcieli pokomplikować związek Hany i Piotra. Spodobała mi się aktorka, która zagrała Miri, bardzo sympatyczna :) Też czekam na Lenę, można byłoby wyjaśnić co się z nią dzieje, zwłaszcza w kontekście choroby.

ocenił(a) serial na 7
AvantQueTuDis

Jakoś nie jestem specjalnie za HaPi... Oddzielnie są fajni, ale nie widzę ich jako pary... ;p

P.S. założyłam wątek zbiorczy co by można było pogadać o odcinkach w jednym miejscu a nie mnóstwo tematów... Zobaczymy czy się przyjmie... :)

ocenił(a) serial na 7
anulka88

Mam nadzieję, że się przyjmie, przydałby się porządek :) Jeśli chodzi o Hanę, denerwuje mnie nawet bez Piotra, a z nim to już w ogóle... No ale zobaczymy, może od niego odejdzie jeśli ten mężczyzna okaże się jej mężem. Tak go przecież kochała.

Ja Piotra, choć jest absolutnie fantastyczny, nie widzę z żadną z bohaterek (Hany i Agaty nie lubię, Wiktorię mimo wszystko wolałabym z Przemkiem) Jeśli powyższe przypuszczenia dotyczące tajemniczego pacjenta sprawdzą się to Piotr, biedactwo znowu będzie miał pecha. A wydawać by się mogło, że kto jak to, ale on nie powinien mieć problemów ze znalezieniem właściwej kobiety :P

ocenił(a) serial na 7
AvantQueTuDis

W sumie się zgadzam, taki amant a jaki pechowy ;p
Hana sama, Przemka wolałam z Ludmiła, ale teraz Wiki jak najbardziej może być :) Agata z nowym lekarzem :D

ocenił(a) serial na 7
AvantQueTuDis

A jak pasuje Ci do Magdy? :)
Ogólnie jak wrażenia teraz po 508? :))

ocenił(a) serial na 8
anulka88

Fajny odcinek. Wreszcie Piotr wrócił i dowie się co się działo z Haną gdy go nie było.

ocenił(a) serial na 7
Ruby_Angel

Poprawka... Miało być 507... :p
Ale wiem już (niestety), że Piotr wróci, odcinek będę oglądać w sobotę :)

ocenił(a) serial na 7
Ruby_Angel

Tak myślałam, że Magda szperała w telefonie... Tutaj niby nic, zapierała się, a jednak nie może przejść obojętnie... :) Coś mi się wydaje, że jeszcze namiesza... :)) Oby została na dłużej, bo lubię Dereszowską :D

użytkownik usunięty
anulka88

Sezon 14 jak na razie jest super. To chyba obecnie jeden z niewielu seriali, który oglądam z zaciekawieniem.
Wczoraj ten odcinek z konkursem fajny

- ta Ludmiła jest trochę denerwująca
- Leny i Agaty wcale mi nie brakuje
- wygląda na to, że mąż Hany żyje. Biedny Piotr. Nic mu się z tymi kobietami nie układa
- Falkowicz się w ogóle nie zmienił. Gdy przeprosił Ludmiłę to 'przepraszam' powiedział tak jakby przepraszał za jakąś błahostkę. I w ogóle zachowuje się tak jakby nic się nie stało

ocenił(a) serial na 5
anulka88

a ja bardzo się cieszę,że wreszcie uśmiercą Ludmiłę,bo jej postać jest tak mdła,aż mi nie dobrze.
No i fajnie,że Falkowicz jednak przeżył,bo jego postać rozruszała ten serial.

ocenił(a) serial na 7
Megi_29

Kurczę... Co jest nie tak z tą dziewczyną, że tak jej nie lubicie...?? ;p

ocenił(a) serial na 7
anulka88

Ten serial mi się znudził
Już nie jest to samo co kiedys

ocenił(a) serial na 7
giovanni50

Nie jest, i uważam, że teraz nabrał świeżości, nowe postacie, nowe wątki, wszystko na plus :)

ocenił(a) serial na 7
anulka88

Pieczyńskiego mi brakuje

użytkownik usunięty
giovanni50

Pieczyński faktycznie świetnie grał. Dobry aktor. Mało go widać na ekranie, a szkoda

ocenił(a) serial na 5
anulka88

po prostu,dla według mnie jej postać zamula ten serial,ładna dziewczyna,ale strasznie drętwa.Wątek nieco przekombinowany.

ocenił(a) serial na 7
Megi_29

Na początku postać była mi obojętna, ale później co raz bardziej zaczynałam ją lubić a teraz... wiadomo co będzie... :/

anulka88

Dopiero 14 - sty ? Myślałem, że to taka polska dynastia, moda na sukces i ostry dyżur w jednym i już pewnie z 1500 odcinków nakręcono.

ocenił(a) serial na 7
perun_6

Ha... Emisja raz w tygodniu to sobie policz ;p

ocenił(a) serial na 7
anulka88

Wróciłam ;p
Teraz odcinki oglądam w niedzielę, także dzisiaj dopiero przede mną... Ale smutno, smutno... Jak Nina przyszła na tego grilla... Ciekawe co teraz będzie z Przemkiem? Co z ojcem Borysa, tak napomknęli, ale myślę, że pociągną to jakoś, bo nie wydaje mi się to bez powodu... ;p
No i chcę Agatę! :)

ocenił(a) serial na 7
anulka88

Falkowicz nadal wkurza niesamowicie... wrrr... co za koleś... :/
No i chyba głowny punkt odcinka - mąż Hany... Ciekawe co powie jak go zobaczy...? ;p Co Piotr zrobi? ;p