Kogo ze starej obsady chcielibyście ponownie zobaczyć w serialu?:D
Ja chce powrotu Agaty Kwiecińskiej, znowu mogłaby być dyrektorem administracyjnym:D
Przede wszystkim 2 główne postaci - Zosię i Kubę albo chociażby samą Zosię. Mariolka, Marta i Bożenka też grały świetnie, brakuje ich w serialu...
ja chcę żeby wróciła tak : Monika, Zosia , Kuba,Bruno, Małgosia (siostra Zosi), Tomek,Mariolka, Marta. Nie chce żeby wróciła : Agata bo jest głupia i nienawidzę tej aktoreczki co grała Agatę , Bożenka bo jest wariatką. Mógłby też Janowski wrócić co grał w początkowych odcinkach narzeczonego Zosi co się chciał zabić przynajmniej powalczył by o nią znowu i mogłaby wrócić jeszcze Gabrysia , Julka i matka Kuby.
Właściwie mogę się podpisać pod twoimi słowami, może nie w 100%, ale w znacznej mierze.
Co do postaci, których mi brakuje to zgadzam się w 100% a może nawet coś bym dorzucił, ale nie w tej chwili, bo do tego trzeba mieć świeży umysł :).
Jeśli chodzi o Agatę to choć mogła nawet być, ale jeśli jej nie ma to nie problem. Stanowczo nie zgadzam się z opinią co do Bożenki - fajnie byłoby, gdyby wróciła.
Postulowałbym za powrotem również wymienionych tutaj wyżej Mariolki, Marty i Bożenki. Mógłbym tu jeszcze dorzucić
Żeby tak nie wymieniać imienia po imieniu napiszę, że ogólnie ten serial jest jakby zupełnie inny, niż kiedyś i - moim subiektywnym zdaniem - początki były o wieeele lepsze, niż teraz. Powiem nawet, że mam wrażenie, jakoby ten serial, jak wygląda obecnie był zupełnie czymś innym. niż obecny. Ze swojej strony mogę dorzucić jeszcze Korzyckiego (Tomasz Kot), Gabrysię, Elżbietę (żonę Bruna), Tomka, Agnieszkę. To póki co tyle, co sobie przypominam :).
Na koniec mogę jeszcze dorzucić 2 postacie, których mi - mniej, albo bardziej, ale też brakuje - siotry oddziałowej Danuty (tak się chyba nazywała) i hrabiego Edwarda. Tutaj niestety sytuacja jest bardziej przykra, bo tych dwoje niestety nie zagoszczą w żadnym serialu. Niestety, ponieważ tak, Daria Trankowska, jak i Bogdan Baer (wcielający się w dwie wymienione przed chwilą postacie) zasiliły już anielskie grono, a co za tym idzie nigdzie nie dane będzie już Ich zobaczyć :(.
Elę Bruna też by raczej nie przywrócili to ona zmarła po potrąceniu przez auto. a co właściwie stało się z Tomkiem i Gabrysią? Bo on z tego, co pamiętam studiował medycynę, a potem miał staż i wątek się urywa, a Gabrysia z kolei wyszła za mąż za Kalitę i...?
Marta, Tomek, Mariolka z mężem, nawet męcząca Zosia mogłaby się pojawiać, ale czasami :p
Zauważyłyście, że kiedyś zwracali dużo uwagi na pielęgniarki. A teraz tego nie robią.
Też to zauważyłam.
Teraz wszystko kręci się głównie wokół lekarzy. Wzięli wzór z House'a i Chirurgów
To nawet nie ma porównania do tych seriali. Kiedyś lubiłam oglądać Nową, ale nie nakręcili 2 sezonu. Szkoda serial był fajny
Powinna wrócic cała rodzina Burskich: Kuba, Zosia, Tomek, Julka, może też Agnieszka, Marta, Pawica.
Jestem za Kubą i Zosią, Tomka też, a Julka niech wraca, stara "nowa" twarz się przyda. Bruno, to marzenie,ale zawsze można marzyć.
Lubiłam Pawicę, Bożsławę, kilka osób chciałabym. Jednak co było już nie wróci, przynajmniej tak wiadomo na razie...
A ja myślę, że wymiana tej 'starej gwardii' wyszła serialowi naprawdę na dobre. Pamiętam jeszcze jak byłam młodsza, emocjonowałam się losami Zosi i Kuby, ale pamiętam też, że w którymś momencie śmiertelnie mnie to zaczęło nudzić i na dobrych parę lat zerwałam z serialem. Jakiś czas temu wróciłam znowu, nadrobiłam część odcinków i muszę przyznać, że to 'nowe' Na dobre i na złe podoba mi się o wiele, wiele bardziej. Także ja bym chyba nie chciała powrotu nikogo - uważam, że dobrze jest jak jest. :)
Myślę dokładnie tak samo:) Wszystko ewoluuje. A jeśli tak się tęskni za starymi postaciami, zawsze można wrócić do starych odcinków. W tym momencie są to ciekawi bohaterowie i równie ciekawe wydarzenia ;)
A propo starej obsady :D http://aleseriale.pl/gid,11964,img,349400,fototemat.html?_ticrsn=3&ticaid=510ab0
Starszy Opania, znaczy profesor Zybert czasami się pojawia jeszcze, jak przychodzi żeby z Tretterem pogadać czy w szachy pograć. Jedyny chyba co został od pierwszych odcinków. I ginekolog, doktor Wójcik też jest od początku, chociaż tez pojawia się sporadycznie i nigdy nie był taką główną postacią. ;)