PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Stare odcinki.

ocenił(a) serial na 3

Witam,
Uważam, że stare odcinki były o wiele lepsze. Były wzruszające, ciepłe i ciekawe, było dużo śmiesznych sytuacji, a
najbardziej mnie interesowały i wprawiały w dobry humor perypetie Bożenki i Mareczka. Teraz to już nie to samo. Teraz
to zwykły serialik, w którym każdy z każdym jest i w ogóle jakoś nie powoduje u mnie łez tak jak przy starych odcinkach.
Pozdrawiam

Asia1991r

też oglądasz powtórki do południa? :) ja również mam takie odczucia. Plus ciepły głos Bruna, Monika, Tomek - Agnieszka - Anka(ah młodziutka Bachleda), miał swój klimat..Oglądam z łezką w oku.

ocenił(a) serial na 3
alkatraz

Oglądam, oglądam :) niestety nie zawsze się teraz udaje, ale jak mogę to włączam. Nowe odcinki też zwykle oglądałam, ale po odświeżeniu sobie starych, postanowiłam, że nie będę sobie już zawracać głowy tymi ze odmienionym składen, bo te odcinki już żadnego przekazu nie dają i nie rozśmieszają tak jak tamte :(
Pozdrawiam :)

Asia1991r

Nie no najlepsza to chyba była Mariolka. Mnie też się bardziej podobały stare odcinki. Ale oglądam od zawsze, nie opuściłam żadnego odcinka i mimo wszystko dalej oglądam chociaż nie ma już takiej wielkiej radości, że to już dzisiaj i się zaczyna następny odcinek.

mariahelen

zgadzam się Mariola i Bożenka najlepsze były, poza Mariolką i Bożenką lubiłam: Monikę i Bruna szkoda że nie byli razem, Tomka, Anię (Bachleda), Zosię, Kubę , Basię (matkę Kuby), Elżbietę, Gabrysię, Orlicką, Mejera, dr. Dialo, starego Debczyka,