PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Zaczyna to przypominać zakręconego Losta gdzie scenarzyści się chyba sami gubili w scenariuszu, nie mówiąc o aktorach. Wątki poplątane, znikające nagle postacie. Przynajmniej mogli by wyjaśniać czemu te postacie znikają. Wszystko się kręci teraz w okół tego całego Adama, jakby nim chcieli nieco zamazać znikające postacie, a widz to i tak wyczuje, Adamem nie przykrycie tego że nagle postacie znikają i nie wiadomo co się z nimi dzieje. Tak jak ostatnio Sambor, tez nagle zniknął czy ta Nina jego kochanka. Znikneli i koniec. Nie mówie już o tajemniczym zniknięciu Marcina ginekologa czy właśnie wspomnianej Niny. Chyba niedługo też coś czuje Przemek zniknie z serialu i też tajemniczo zaginie, bo coraz rzadziej się pokazuje. Damięckim i Adamem nie przykryjecie znikających postaci choćbyście nie wiadomo jak się starali. Podobnie muzyka w serialu, dawniej było bardzo fajne tło muzyczne a teraz jakieś angielskie piosenki, co już nie chce się tworzyć muzyki do serialu? Spada ten serial na dno. Wszystko jakieś takie pogubione, muzyka to amerykański szajs, znikające postacie, znikające wątki.. to już nie ma nic wspólnego z dawnym serialem który miał swój klimat. Przynajmniej jak znikały postacie to było wiadomo czemu znikały. A nie jak teraz. Nie wiem czy ktoś podziela moją opinię?

adam3

Zgadzam się dla mnie jest irytującym wątkiem jest trójkąt Wiki-Adam-Tomasz w tamtym sezonie zaczął się romans miedzy Consalidą i Krajewskim i myślałam ,że po tych oświadczynach i pojawieniu Romy będzie koniec ,ale nie scenarzyści nadal to ciągną to samo Hana -Piotr -Radwan u teraz pani ginekolog przez pół sezonu będzie się zastanowić czyje to dziecko.Przemek pojawi się jak ten Jan będzie zarywał Ole.O Michale i Ninie to scenarzyści zapomnieli skoro już ich nie pokazują to chociaż lekarze mogliby wspomnieć o nich np "operowałem z Niną" chociaż tyle.Co do motywów to jeszcze nie są takie złe lecą też w innych serialach.

użytkownik usunięty
Kinomaniaczka_95

Ostatnio jak Stefan narzekał do Piotra że wszyscy sobie w kulki lecą to też nie było a Michał z Niną siedzą za granicą.Tylko zachowują się jakby odeszli z pracy,Adam ma ból dupy że musi operować z bratem to dlaczego nie może operować z Niną czy Michałem.

adam3

Dla mnie to nadal niezły serial. Aczkolwiek zgodzę się, że poziom tego sezonu jest niższy od wcześniejszych.
Romanse i romanse, każdy z każdym.

Zgadzam się co do muzyki - ci, co wybierają te angielskie, anemiczne, smętne piosenki do Na dobre i na złe, mają chyba niezłą depresję.