PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Wiktoria & Adam

ocenił(a) serial na 7

Czy oni będą w końcu razem?

No właśnie brakuje mi takich odcinków pamiętam jak mąż pacjentki Hany postrzelił na parkingu Piotra i Falkowicza ,albo pacjent profesora ,który wpadł do szpitala z bombą wtedy to się działo coś przynajmniej.

użytkownik usunięty
Kinomaniaczka_95

Tak serial jest zbyt statyczny,nawet nikt nikomu w gębę nie da.Paweł jak wrzucał telefon Agaty do garnka,albo szarpał Wiktorię albo bił się z Przemkiem,facet cały czas był nieobliczalny a teraz wiadomo że jak gdzie Krzyś to będzie wyrywał Hanę,brakuje elementu zaskoczenia.Poza tym urwali wątki z badaniami,było wielkie śledztwo a teraz wszyscy tak jakby pracują 8-16 i nara do domu.

Chętnie bym zobaczyła Piotra i Radwana w akcji :Scenarzyści pewnie szykują jakąś bombę na koniec sezonu kto wie może któryś z bohaterów złapie hiv .

użytkownik usunięty
Kinomaniaczka_95

W sensie że się ładują po pyskach?w sumie ciekawe kto by wygrał Piotr to taki elegancik a Radwan laluś.Powinien wrócić James i obu skopać dupy.

Stawiam na Piotra kto wie może James kiedyś wróci tak nagle zniknął więc równie dobrze może się pojawić.

użytkownik usunięty
Kinomaniaczka_95

Ja też,Damięcki zawsze kojarzył mi się z lalusiem co laski wyrywa.A Bukowski daje radę,nie jest taki uliżany i uwodzicielski.W sumie dla odmiany Piotr odchodzi,Hana-Krzyś szczęsliwi a w drzwiach staje James.

Kto wie na razie Radwan wygląda na takiego spokojnego faceta,ale może okaże się psychopatą tak jak Paweł i będzie za wszelką cenę chciał się mścić na Piotrze nie zdziwiłabym się jakby szantażował Hanę ,że powie o ich romansie Gawryle.

użytkownik usunięty
Kinomaniaczka_95

Radwan na pewno do końca nie myśli racjonalnie.Gdyby tak było to na chłopski rozum jeśli Piotr jest winny śmierci jego żony,wniósł by oskarżenie o błąd lekarski,a skoro tego nie zrobił nie było podstaw.A te zemsty zaciągnę ci żonę do łóżka raczej cywilizowani ludzie tak spraw nie załatwiają tak jak te gierki z tą laską co niby ją tamten molestował.Może nie będzie świrem jak Paweł,ale na pewno chociaż trochę odpłynął bo stracie żony i córki.

Myślę ,że on ma jakiś plan i nie bez powodu uwodzi Hanę wgl to ciekawe co się stało z tą kobietą ,która oskarżyła Piotra o molestowanie myślę ,że Radwan miał coś z tym wspólnego.

Kinomaniaczka_95

no właśnie, ciekawe czy będzie jakaś kontynuacja tego wątku czy to tylko było potrzebne do tego, żeby Hana zastrzyku sobie nie zrobiła

użytkownik usunięty
Kinomaniaczka_95

Tak taki urwany wątek,niby wielkie oskarżenie a potem nic.Radwan był w to umoczony nawet była taka scena,facet na pewno nie gra fair.

No właśnie pewnie się już nie dowiemy jak to było.

użytkownik usunięty
Kinomaniaczka_95

Może sprawa nie była aż tak poważna,w końcu badał jej biust a nie próbował zgwałcić,bardziej chodziło żeby pokazać że Krzyś szczuje a Hana nie ma zaufania do męża i byle donos i jest problem.

Być może pozostaje czekać na zemstę Radwana.

użytkownik usunięty
Kinomaniaczka_95

Jeżeli okaże się że Hana kocha Krzyśka i on będzie ojcem pewnie zrezygnuje z kolejnych zemst.W końcu będzie miał i kobietę i dziecko a poza tym teraz nie ma nic do stracenia a tej sytuacji co napisałem jest dla kogo żyć.

Ja tam obstawiam ,że to dziecko będzie jednak Piotra scenarzyści chyba aż tak nie rozwalą małżeństwa Hany no chyba ,że Bukowski nie będzie już chciał grać.

użytkownik usunięty
Kinomaniaczka_95

Chyba już w kilku serialach był taki motyw kobieta zdradziła męża całą ciąże była pewna że dziecko kochanka a na koniec okażywało się że męża i po czasie on jej wybaczał i było znów super.Poza tym dalej będą ciągnąć akcje Piotr-parzyste Tosia nieparzyste Hana i dziecko.

Hana będzie unikać zarówno Piotra i Krzysztofa wiadomo ,że zdrada wyjdzie na jaw kto wie może Gawryło rzuci prace w Leśnej Górze wątpię żeby pracował z żoną i jej kochankiem do tego wyprowadzi się z domu i zamieszka u Magdy ,a ta będzie próbowała się do niego zbliżyć.

użytkownik usunięty
Kinomaniaczka_95

gdzieś tak pisało?

To z unikaniem w gazecie ,a to drugie to moja teoria po coś ta Magda wróciła.

użytkownik usunięty
Kinomaniaczka_95

Też głupie jest to że najpierw pokazywali że Magda nie pozwoli się Piotrowi z dzieckiem zadawać jak z nią nie będzie,potem grzecznie odpuściła a teraz znów zaczyna się cyrk.

Przy Hanie kręci się Radwan więc przy Piotrze też ktoś musi.Wgl czytałam ,że Tosia będzie próbowała zatrzymać tatę w domu niezadowolona będzie ,że ten jest z Haną .Trochę to dziwne bo z tego co pamiętam to ona ją lubiła ,ale widać odwidziało jej się, albo scenarzyści zapomnieli.

użytkownik usunięty
Kinomaniaczka_95

Nie dobrze pamiętasz,było coś takiego że Hana chciała zajść w ciążę albo z tym dzieckiem tej idiotki scysję a wtedy przyszła Tośka i ją pocieszała,mówiła na nią ciocia i sielanka między nimi.Poza tym wątek bez spójności najpierw bez szans na związek z Haną bo Magda zabroni mu kontaktu z córką,potem bezproblemowe łączenie wychowywania córki z związek z Haną a teraz ponownie cyrk.

Hana i Piotra w sumie od zawsze mieli pod górkę jak byli szczęśliwi to zaraz ktoś lub coś musiał to zepsuć. Myślałam ,że ich małżeństwo będzie coś na zasadzie Zośki i Kuby ,ale u nich aż takich zawirowań nie było.

pamiętam taką scenę jak Tosia czesała Hanie włosy;-)

użytkownik usunięty
Kinomaniaczka_95

Chyba już w kilku serialach był taki motyw kobieta zdradziła męża całą ciąże była pewna że dziecko kochanka a na koniec okażywało się że męża i po czasie on jej wybaczał i było znów super.Poza tym dalej będą ciągnąć akcje Piotr-parzyste Tosia nieparzyste Hana i dziecko.