Jak myślicie- jakie będą ich relacje?
Bo mnie naprawdę bardzo to ciekawi.
ja też jestem ciekawa... i mam nadzięję że Wiktoria wróci do Wojtka, a Przemek będzie z Agatą.. no i oczywiście Blanka nadal pozostanie siostrą Wiktorii... chociaż jestem ciekwa czy Blanka dowie się o tym że jest córką Wiktorii?? i co na to Przemek??
ps.: Jak nazywa się aktor grający Wojtka?? piszcie w prywatnych wiadomościch do mnie :)
Ten aktor to Łukasz Matecki. Ja też mam nadzieję,że będą razem,ale czy ta dziewczyna,co była z nim to jego serialowa żona,czy narzeczona??????????????? Słyszałam rożne wersje.A tak wogóle to teraz bardzo podoba mi się postać Wiktorii:))))))))))))))
To raczej jego narzeczona ale oni w ogóle do siebie nie pasują. Zdecydowanie wolałabym, żeby Wojtek był Z Wiktorią.
Dziękuję za odpowiedż!!!!!!!Z wczorajszego odcinka wnioskuję,że raczej trudno będzie Wiktorii i Wojtkowi zejść się ze sobą,bo on chyba ciągle kocha tamtą.........Zdecydowanie gorzej wygląda sytuacja między Wiki a Przemkiem.......Oni też w ogóle nigdy do siebie nie pasowali.Lepiej,żeby on był z Agatą.....Co myślicie????????
Ja chyba jednak wolałabym, żeby Wiki była z Przemkiem. I ciekawie by się zrobiło , gdyby Blanka się dowiedziała o tym kto jest jej mamą...
ta aktorka to Karolina Gorczyca. Znana m.in. z ostatniej komedii romantycznej "Miłość na wybiegu",czy filmu "Korowód".
Z kolei ja bardzo chciałabym, żeby Wiktoria i Wojtek byli razem, chociaż nie wydaje się to zbyt możliwe. A Wy co o tym sądzicie?