PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Wiktoria- Wojtek

ocenił(a) serial na 10

Jak myślicie- jakie będą ich relacje?
Bo mnie naprawdę bardzo to ciekawi.

użytkownik usunięty
Manon

ja też jestem ciekawa... i mam nadzięję że Wiktoria wróci do Wojtka, a Przemek będzie z Agatą.. no i oczywiście Blanka nadal pozostanie siostrą Wiktorii... chociaż jestem ciekwa czy Blanka dowie się o tym że jest córką Wiktorii?? i co na to Przemek??

ps.: Jak nazywa się aktor grający Wojtka?? piszcie w prywatnych wiadomościch do mnie :)

Ten aktor to Łukasz Matecki. Ja też mam nadzieję,że będą razem,ale czy ta dziewczyna,co była z nim to jego serialowa żona,czy narzeczona??????????????? Słyszałam rożne wersje.A tak wogóle to teraz bardzo podoba mi się postać Wiktorii:))))))))))))))

ocenił(a) serial na 10
TeresaR99

To raczej jego narzeczona ale oni w ogóle do siebie nie pasują. Zdecydowanie wolałabym, żeby Wojtek był Z Wiktorią.

Manon

Dziękuję za odpowiedż!!!!!!!Z wczorajszego odcinka wnioskuję,że raczej trudno będzie Wiktorii i Wojtkowi zejść się ze sobą,bo on chyba ciągle kocha tamtą.........Zdecydowanie gorzej wygląda sytuacja między Wiki a Przemkiem.......Oni też w ogóle nigdy do siebie nie pasowali.Lepiej,żeby on był z Agatą.....Co myślicie????????

ocenił(a) serial na 7
TeresaR99

Ja chyba jednak wolałabym, żeby Wiki była z Przemkiem. I ciekawie by się zrobiło , gdyby Blanka się dowiedziała o tym kto jest jej mamą...

ocenił(a) serial na 10
TeresaR99

Oczywiście, że Agata powinna być z Przemkiem, jestem za!!!

Manon

Jak się nazywa aktorka g rająca narzeczoną wojtka

sezamix

ta aktorka to Karolina Gorczyca. Znana m.in. z ostatniej komedii romantycznej "Miłość na wybiegu",czy filmu "Korowód".

ocenił(a) serial na 10
Manon

Z kolei ja bardzo chciałabym, żeby Wiktoria i Wojtek byli razem, chociaż nie wydaje się to zbyt możliwe. A Wy co o tym sądzicie?

ocenił(a) serial na 7
Manon

ja chcę żeby Latoszek był z Agatą! Taki fajny facet i marnuje się bez kobiety ;)
A jeśli chodzi o Wiktorię i Wojtka... chm, od Wiki wolę Iwonę, więc wolałabym, żeby Wojtek został z Iwoną... denerwują mnie takie cyniczne postacie jak Wiki.