Uparla sie na to dziecko Pauli,za bardzo emocjonalnie do tego podeszla to teraz ma.Zamiast sie postarac o swoje dziecko to woli narzekac i nielegalnie zaadoptowac dziecko.Wcale nie bylo powiedziane ze Hana nie moze zostac matka-moze tylko musi sie bardziej starac,w koncu by zaszla w ciaze.W koncu i tak pewnie w ktoryms odcinku okaze sie ze Hana jest w ciazy ku jej wielkiemu zdziwieniu.
Mam identyczne odczucia, ale z tego co pamiętam ciachnęli ją tak, że nie może mieć biologicznego dziecka. Tak czy inaczej denerwuje mnie jej postać, bo tak walczyła o miłość, jej związek z Piotrem przeszedł niemało, a teraz widzi noworodka i hormony robią jej papkę z racjonalnego myślenia. Dobrze, że Paula zabrała dziecko, bo pewnie na 100 tys, by się nie skończyło, ale najgorsze jest to, że pewnie będzie je chciała sprzedać innej parze.
Nie pamiętam, by ktoś Hanie po operacji mówił, ze w ogóle nie może mieć dzieci.
Było zresztą pokazane kilka razy, że Hana i Piotr starają się o dziecko.
Wyjechali nawet gdzieś do hotelu, by spędzić romantyczną noc i spłodzić dziecko.
Kilka razy Hana mówiła o tym, że męczy ją ciągłe pilnowanie dni płodnych i comiesięczny negatywny wynik testu ciążowego.
Więc Hana nadal ma szansę.
Czy naprawdę nie oglądacie tego serialu uważnie? :)
Hanie usunięto jeden jajowód - jeden, a kobieta ma dwa.
W związku z czym jajo z drugiej komórki jajowej może swobodnie jajowodem się przemieścić.
Nie było dotąd w serialu stwierdzenia przez innych lekarzy ginekologów, że NIGDY nie będzie mogła mieć dzieci.
Mówi o tym jedynie Hana.
Ale jednocześnie Hana stwierdziła, że ciągle czeka na 2 kreski i NIC.
Ku.rcze - jeśli nie może mieć w ogóle dzieci, to jako lekarz powinna wiedzieć, że w ciążę nie zajdzie - bo niby jak?
Jeśli jednak robi test ciążowy, to chyba w celu stwierdzenia, czy jest w ciąży czy nie, a dla samego testu.
Ten wątek albo jest nieprzemyślany, albo nie mają co pokazać.
wg moich odczuć będzie tak, ze jak Hana wyjedzie do Izraela to dowie sie ze jest w ciąży i wróci. Nie mogą tak zepsuć wątku Hany i Piotra bo wtedy duża rzesza osób przestałaby oglądać serial
Dużo osób żyje samym wątkiem Hany i Piotra. Ja osobiście oglądam serial od około 8 roku życia a mam już 20 lat wiec takie coś nie zrobi mi różnicy, czy jakiś wątek zamkną, ale niektórym to zrobi różnice