Serial który wzrusza, porusza, pokazuje prawdziwe problemY! A ocene ma taką niską!! Co wam
się nie podoba? Opieka w tym szpitalu bo w realnych szpitalach tak nie ma.?
Za to House ma taką wysokĄ! Bo tacy lekarze jak on to istnieją ich miliony! Chodzi bez fartucha, z
laską i wszystko wiedzący..
Żal mi że Polacy nie doceniają swojego.
To prawda, serial być może stracił swoją dawną wartość, ale te dawne odcinki to po prostu coś
wspaniałego
Jak dla mnie serial jest wciąż bardzo dobry. Szkoda, że na przestrzeni lat kompletnie zmieniła się obsada, ale to nieuniknione, aktorzy mają własne plany osobiste, inne role itp. Ale w prawdziwych szpitalach też tak bywa, ktoś przychodzi, odchodzi. Beznadziejnie, że wszystkich lekarzy powysyłali zagranicę do różnych krajów, jakby nie było innych powód odejścia z pracy np. przeprowadzka do innego miasta, inna praca, prywatna przychodnia. To brzmi dla mnie bardziej wiarygodniej. Co do wątków z pacjentami i przypadkami medycznymi to dalej są one ciekawe. Wg mnie też serial ma za niską ocenę i Polacy mają taką tendencję, że wszystko co wyprodukowane u nas to musi być badziew, a amerykańskie produkcje to coś wspaniałego.
Takie głupie tłumaczenie "eee...polskie, na pewno gówno, dam 1 / polskie aktoreczki lub aktorzy to drewno do tego rzadko kiedy spotka się pozytywną opinię na temat urody / głupi scenariusz itp., itd." a w zagranicznych nad wszystkim się zachwycamy... Często byle co jest wywyższane na piedestały, zaraz aktorzy/aktorki trafiają do TOP, bo 10 z <3 się sypią a spojrzeć w filmografię to największym sukcesem jest właśnie dany popularny serial... A nasi, którzy grywają w filmach, serialach, albo tylko w serialach, ale nie jednym czy dwóch jak do 7.0 dochodzi ocena to jest dobrze... I bardzo dużo jest przypadków, że nasi produkcjami i aktorami/rkami bijemy na głowę...