PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

takiego finału się nie spodziewałem ;)

ocenił(a) serial na 4
Immortal_Stasin

Świetnie nakręcili finał. Nie spodziewałem się. Świetna historia, cały czas akcja, mocna muzyka i aktorzy świetnie zagrali. PO PROSTU SZACUN. Już nie mogę się doczekać nowej serii. Mam nadzieję, że serial utrzyma swój poziom. To obecnie jest najlepszy polski serial i jeden z najlepszych na świecie.

ocenił(a) serial na 10
wojoZiom12311

wkurza mnie tylko to, że w nowych odcinkach cały czas powtarza się jeden utwór muzyczny, mogliby poszerzyć playlistę

ocenił(a) serial na 9
Immortal_Stasin

nooo, ja też nie! normalnie szok!

Immortal_Stasin

ja tak samo. Myślałam, że w polskich serialach zakończenia sezonów nigdy nie bywają aż tak obiecujące i zachęcające do oglądania kolejnego. Jak ktoś napisał w innym temacie - najlepszy polski serial, który jest w tej chwili emitowany. Zupełnie inny niż "na dobra i na złe" z dawnych lat, ale ta innośc to wielki plus.

Chce już kolejny sezon....

ocenił(a) serial na 10
rockowa_a

Oh kurcze, ale emocje !! Ten serial jest teraz mega <3 a ocena 4.5 powinna tyczyć się starego nudnego NDINZ ... Ehh teraz tylko czekać.
Diwie się tylko czemu strzelił do obu panów, Dr. Goldberg oszczędził.

Summer_Wine

Ciekawe też czy Gawryło przeżyje...

ocenił(a) serial na 10
Summer_Wine

bo ją zasłonili, przynajmniej tak to wyglądało, ale niezły wariot z tego gościa xd

ocenił(a) serial na 9
Immortal_Stasin

myślę, że Gawryło przeżyje, a Falkowicza uśmiercą, żeby nie mieć już z nim kłopotu

MademoiselleKa

niekoniecznie

ocenił(a) serial na 10
Immortal_Stasin

No wiem, że ją zasłonili lecz mógł dokonać dalszej masakry jak obu panów upadło :> Mam nadzieję, że Piotr przeżyje i będzie chociaż parę odcinków z Hanna

Summer_Wine

Myślę że Hannę oszczędził dlatego że chciał ją przestraszyć, ale też zranić, bo chyba zauważył że Dr. Gawryło jest dla niej kimś istotnym.
Ja również się takiego końca sezonu nie spodziewałam, mega :)

PRZYGODA

może też dlatego że ona nie uciekała i to nim jakoś poruszyło. widać jak hanna, po tym jak postrzelił piotra rozkłada ręce i czeka na strzał

ocenił(a) serial na 10
rockowa_a

Kurdę ktoś wie kiedy będzie kolejny odcinek .

Summer_Wine

Przypuszczam że dopiero we wrześniu

ocenił(a) serial na 10
PRZYGODA

Ja nie dam rady tyle czekać. Ta nowa obsada to mistrzostwo ze strony reżysera.

Summer_Wine

Nikomu nie będzie łatwo ...
A obsada, racja świetna :D

ocenił(a) serial na 10
PRZYGODA

Wprowadzenie pewnego siebie Falkowicza i samowystarczalnej Hanny było idealnym pomysłem na reanimacje serialu + oczywiście pozbycie się Burskich xd

użytkownik usunięty
Summer_Wine

Ja też się cieszę, że nie ma Burskich.
Nowa obsada świetnie daje radę

Ja również się cieszę. Miałam już dość wiecznie znudzonej mordy Kuby i narzekań Zosi.

ocenił(a) serial na 7
Summer_Wine

Nowy sezon we wrześniu, dopiero... :/

Immortal_Stasin

nie mówcie, że to był ostatni odcinek przed wakacjami! Cóż za odcinek, cóż za emocje, nigdy w życiu nie spodziewałabym się takiego przebiegu wydarzeń! :) Mam nadzieję, że Piotr przeżyje, Falkowicz w sumie też powinien, żeby mógł odpowiedzieć za swoje machlojki w klinice no i żeby jeszcze trochę Wiki mogła mu dopiec ;)

ocenił(a) serial na 6
babka_filmweb

Gdzieś czytałem, że Żebrowski ma rozpisaną role do czerwca, tzn zdjęcia ma do czerwca, więc może i przeżyje, ale lepiej byłoby jakby go uśmiercili. Byłby to fajny motyw psychologiczny, szuja, ale zgnął jak bohater :D

dziubek1991

Przyznam, że Na dobre oglądałem kiedyś, później przestałem, ale teraz wróciłem do oglądania i faktycznie ten wczorajszy odcinek był genialny. Ten cały Karol nie strzelił chyba do Goldberg, bo zobaczył co zrobił i tak jakby zdał sobie z tego sprawę, bo było widać, że dotarło co zrobił.

babka_filmweb

Oby Gawryło przeżył, fajną parę tworzą z Haną. :)

ocenił(a) serial na 4
Immortal_Stasin

Takie pytanie - kto to był ten gość który chciał wykładać pieniądze na leczenie tej młodej co to płuca ma do przeszczepu ?

ocenił(a) serial na 10
andre_

sam chciałbym to wiedzieć

użytkownik usunięty
andre_

Spotkał ją kiedyś w poczekalni szpitala i fajnie im się gadało. Jego syn kiedyś zmarł na mukowiscydozę.

ocenił(a) serial na 4

Ale kto to, jakiś bogacz czy jak ?

użytkownik usunięty
andre_

jest bogaty. Mówił coś, że ma jakąś fabrykę czy coś takiego

ocenił(a) serial na 5
Immortal_Stasin

moim zdaniem całość odcinak zepsuły tkliwe sceny z Ludmiłą i Przemkiem.Mam nadzieją,że po wakacjach Ludka już nie będzie żyła...

Megi_29

mnie też nie przypadły do gustu te sceny... Troszkę przesadzili z tym cukierkowym klimatem...

babka_filmweb

Jakąś równowagę chyba chcieli zrobić :P

ocenił(a) serial na 4
Megi_29

Jesteś bezlitosna ;)

ocenił(a) serial na 5
andre_

wiem :D

Megi_29

oj tak watek z Ludmila powinni juz zakonczyc a Przemek powinien zakrecic sie z Wiki:-)zakonczenie fajne, ciekawe ktory z nich przezyje a moze obaj.

ocenił(a) serial na 8
Immortal_Stasin

Czy mógłby mi ktoś opowiedzieć ten odc, bo tego akurat nie oglądałam.

ocenił(a) serial na 4
emmesey

nadobre.pl lub filmpolski.pl
masz tam streszczenia odcinków.

ocenił(a) serial na 8
doomusia

Okej, dzięki.