PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

dlaczego głupio scenarzyści zakończyli wątek Małgosi (siostry Zosi) ? Urodziła dziecko i później nie było powiedziane gdzie jest Małgosia, dokąd wyjechała, i nie pokazali inaczej jej odejścia. A tak woogle to czemu Ostaszewska nie gra w na dobre i na złe ? Odeszła czy producenci z niej zrezygnowali ? Ciekawe czemu prawie wszyscy aktorzy nie grają już w na dobre Skibińska odeszła, Pieczyński odszedł, Żmijewski odszedł,Bujakiewicz odeszła, a pozostali czyli : Kosiński, Foremniak, Fraszyńska,Brylska, Jungowska, Dygant, Kot, Segda, Obuchowicz, Krakowska, Grabowska, Liszowska, Bienias, Kasprzyk, Ścibakówna, Sasinowska (Gunia). Gdyby nie udział Ostaszewskiej w na dobre i na złe nie wiedziałabym co to za aktorka chociaż kojarzę ją z przystani , na dobre i na złe, i z przepisu na życie. Szkoda że Ostaszewska tam nie gra, świetna była w roli Małgosi, i za to ją lubiłam, odkąd nie gra w na dobre nie przepadam za nią.

kinomanka_13

Ja nie tesknie za starymi postaciami. A czy ta Malgosia nie wyjechała przypadkiem za granice?

cocco03

a ja tęsknie bez nich ten serial nie jest ten sam.

użytkownik usunięty
kinomanka_13

Masz sporo racji. Odeszla z serialu i niewiadomo co sie z nia stalo. Nawet Zoska nie wspomniala o niej nigdy. Tak samo jak o Julce.

o Julce wspomniała był odcinek jak Zosia, Kuba i Amelka wrócili do domu i wspomnieli że Julka poleciała do Australii i Amelka się pytała czy Julka przyjedzie nie pamiętam dokładnie który to był odcinek chyba 300 coś bo ja prawie każdy stary odcinek nagrywam to nie pamiętam.

użytkownik usunięty
kinomanka_13

A potem nic nie wspomnieli jakby Julki nie bylo.