PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43674
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Im wyraźnie brakuje tematów. wiem, ze z załorzenia miał to być serial, którego zadaniem miało podbudowac widzów, ale, cóż... 'Nic nie może przecież wiecznie trwać'...

użytkownik usunięty
Perlinka

Odpowiedź dla 12-latki
Słuchaj dziewczę, odejdź od komputera i weź do ręki słownik ortogaficzny, to po pierwsze. Po drugie, mogę się założyć, że jesteś fanatyczką brazylijskich seriali to trudno jest Ci zrozumieć fabułę serialu tak odmiennego od rzeczywistości południowoamerykańskiej. Co to w ogóle jest perlinka???

odpowiedź
hej - drodzy 'my' - a moze 'ktosiu' cierpiący na rozdwojenie jaźni - dopowiedź na Wasz' Twój post jest powyżej na tym forum - miłej lekturki. Aha - co do tego 'co to jest perlink' - to mój nick, jeśli nie zauważyliście!

odpowiedź
hej - drodzy ''my'' - a moze ''ktosiu'' cierpiący na rozdwojenie jaźni - dopowiedź na Wasz''/Twój post jest powyżej na tym forum - miłej lekturki. Aha - co do tego ''co to jest perlink'' - to mój nick, jeśli nie zauważyliście!

odpowiedź
hej - drodzy ''''''''my'''''''' - a moze ''''''''ktosiu'''''''' cierpiący na rozdwojenie jaźni - dopowiedź na Wasz/Twój post jest powyżej na tym forum - miłej lekturki. Aha - co do tego ''''co to jest perlinka'''' - to mój nick, jeśli nie zauważyliście!

odpowiedź
hej - drodzy ''''my'''' - a moze ''''ktosiu'''' cierpiący na rozdwojenie jaźni - dopowiedź na Wasz''''/Twój post jest powyżej na tym forum - miłej lekturki. Aha - co do tego ''co to jest perlinka'' - to mój nick, jeśli nie zauważyliście!

przepraszam za wielość odpowiedzi
chyba faktycznie 'system' ma zły dzień :D