PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Kolejny serial, w którym scenarzyści nie mają bladego pojęcia o szukaniu pracy. Najpierw Klan i 3000 zł dla początkującego pracownika a teraz NDiNZ i tragifarsa Przemka Zapały. Nie wiem, może ja niewiele świata widziałam, ale w rzeczywistości jeśli kandydat na stanowisko obrzuciłby szefa stekiem niemiłych słów to nikt nie dzwoniłby z pewnością do kandydata, czy może jednak chce pracować u nich. To już nie ten rynek pracy.

laleczka874

Jak się spojrzy na całą produkcję telewizji publicznej to jest załamka. Dla mnie to jest kuriozum. TVP posiada kilka kanałów z tego jak się przypatrzeć to te największe nie spełniają misji publicznej:
TVP 1
TVP 2
TVP Polonia
TVP Info
TVP Kultura
TVP Historia
TVP Sport
TVP HD
TVP regionalne

Uważam, że pierwsze 3 programy powinny iść do kasacji, Info i Kultura, Historia, Sport oraz regionalne powinny być na zasadach abonamentu(spełniają działalność misyjną) natomiast TVP HD powinno być na platformach i być komercyjne w inny sposób: zielone światło dawać śmiałych i ambitnym projektom, nawet niech będą o zarysie komercyjnym, a nie tasiemce, melodramaty i opery mydlane. Powinien być powrót do seriali jak Pitbull oraz innych nietuzinkowych produkcji. Coś jak olimpiada, która nie daje kasy, a splendor. W chamskiej komercji niech sobie rządzi TVN(bo i tak rządzi), a niech w a ambitniejszej ramówce przoduje TVP.

Niestety, to są moje płonne marzenia.