PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

może trudno w to uwierzyć, ale serial w pierwszych trzech latach nadawania był jednym z najlepszych polskich seriali, wtedy dałam mu 8, a teraz widzę, że coś musiało się zmienić, nie oglądam go od lat, ale ocena 4,9 to szok

ggate

pewnie dlatego że jest on oceniany z perspektywy "polski znaczy zły", albo oceniają go osoby które widziały dawno dawno temu jakieś odcinki i porównują je z współcześniejszymi serialami medycznymi lub innymi długo nadawanymi tasiemcami typu klan. Jak dla mnie serial jest ok i mimo gorszych i lepszych wątków (które znajdziemy w każdych produkcjach) cały czas trzyma poziom, mimo zmian w obsadzie i w też jakimś sensie zmiany w prowadzeniu fabuły.Oglądalność też ma bardzo wysoką i nie wierze że to tylko zasługa emerytów;)

ocenił(a) serial na 2
ggate

Nu a ja bym powiedziała niestety że to nie że polski znaczy zły tylko faktycznie... ten serial się strasznie spsuł .___.! strasznie mieszają już i niektórzy niestety (tak jak w moim przypadku) tego nie wyrabiają i po prostu stwierdzają że robią sobie dużą przerwę.